Grundig GRND 5052 Buzdolabı Çift Kapılı 455 l

24.992 TL
F
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.999 TL

Ürün Bilgileri

Grundig GRND 5052 Buzdolabı Çift Kapılı 455 l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkastreGO Satıcı Ünvanı: KARİN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524061123400019 Vergi Kimlik Numarası: 5240611234
    Bu ürün AnkastreGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Elektronik Gösterge Buzdolabınızın dijital ekranı ile program sürelerini rahatça takip edebilirsiniz. Ürün Kapı Çeşidi İki Kapılı Aktif İkili Soğutma Yes Ürün Serisi GR5500 VitaminZone Standard Kapı Yönü Çevirebilme Var Su Filtresi Mevcut Değil Tüketim Bilgileri Günlük 25°c Enerji Sarfiyatı (kwh/24h) 0.838 Enerji Sınıfı F Ses Seviyesi Sınıfı C İklim Sınıfı SN-T Teknolojik Özellikler Soğutma Sistemi No Frost VitaminZone Standard Mavi Işık Mevcut Değil Elektronik Gösterge Buzdolabınızın dijital ekranı ile program sürelerini rahatça takip edebilirsiniz. Soğutucu Bölme Özellikleri Aktif İkili Soğutma Yes Mavi Işık Mevcut Değil Hızlı Soğutma Var Su Filtresi Mevcut Değil Dondurucu Bölme Özellikler Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg) 1 Freezer Bölme Aydınlatması İçerde

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Tip Çift Kapılı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Toplam Hacim 426-450 L
  • Renk Beyaz
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Yükseklik 185 cm
  • Buzluk Tipi Standart
  • Genişlik 70 cm
  • Derinlik 70 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Grundig 7256126910 GRND 5052 455 L Çift Kapılı Buzdolabı

Grundig GRND 5052 buzdolabı, evlerde çeşitli gıda ürünlerinin saklanabilmesi için geliştirilen bir elektronik üründür. Çift kapılı buzdolabının üst kısmında buzluk bölmesi alt kısmında ise soğutucu kısım yer alır. Ürünün rengi beyazdır. Bu sayede evlerde kullanılan diğer elektronik ürünlere kolaylıkla uyum sağlayabilir. Buzdolabı kullanıcılara demonte olarak gönderilir. Bu sebeple ürünün kullanıma hazır hâle gelebilmesi için bir kurulum işlemi gerekir. Grundig GRND 5052 buzdolabının marka tarafından sağlanan ücretsiz kurulum hizmeti bulunur. Ürün ayrıca 3 yıl üretici firma garantisine sahiptir. Bu süre içerisinde buzdolabının üretiminden ve işçiliğinden kaynaklanan problemlerde kullanıcılar tamir ve teknik servis hizmetinden faydalanabilir.

  • Çift kapılı
  • F enerji sınıfı
  • 3 yıl garantili

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Performansı Nasıl?

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Performansı Nasıl?

Grundig GRND 5052 buzdolabı kullanıcılara yüksek performans sağlayan bir üründür. Buzdolabının yiyecekler için soğutma ve dondurma fonksiyonları bulunur. Soğutucu bu sayede yiyeceklerin uzun süre taze şekilde saklanabilmesini sağlar. Buzdolabının üstün bir soğutma sistemi vardır. Soğutucunun hızlı soğutma sistemi ile yiyecekleri hızlı bir şekilde soğutur. Bu özellik ürünün soğutucu bölmesinde mevcuttur. Hızlı soğutma özelliği yiyeceklerin ısısını hızlıca düşürür ve yiyeceklerin daha uzun süre saklanabilmesini sağlar. Ürün üstün soğutma performansına karşın düşük bir enerji tüketimine de sahiptir. Bu sayede buzdolabı kullanım sırasında düşük enerji harcar. Grundig GRND 5052 buzdolabı F sınıfı enerji tüketimine sahiptir. Grundig markasının yeni F sınıfı ürünleri A+ enerji verimliliğine sahip ürünlerle benzer miktarda enerji harcar. Böylelikle kullanıcılara yüksek performans sunar.

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Özellikleri Neler?

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Özellikleri Neler?

Grundig GRND 5052 455 L çift kapılı buzdolabı sahip olduğu çeşitli teknik özelliklerle dikkat çeker. Ürün bu özelliklerle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olur. Buzdolabının soğutucu kısmında Vitamine Zone teknolojisi bulunur. Bu sayede buzdolabı, meyve ve sebzelerin doğal ışık döngüsünü taklit eder. Besinler devam eden ışık döngüsünün etkisi ile fotosentez gibi metabolik aktivitelerini sürdürdükleri için vitamin ve besin değerleri korunur. Böylelikle bu yiyeceklerin çok daha uzun süre taze kalmasını sağlanır. Ürünün dondurucu bölmesinde Duo Nofrost özelliğine bulunur. Bu özellik ile buzdolabı otomatik olarak Defrost yani buz eritme işlemi yapar. Böylelikle dondurucu bölmesinde ve dondurulan yiyeceklerin üzerinde herhangi bir buzlanma görülmez.

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Boyutu Ne Kadardır?

Grundig Grnd 5052 Buzdolabı Boyutu Ne Kadardır?

Grundig GRND 5052 455 L çift kapılı buzdolabı oldukça geniş boyutlara sahip bir üründür. Buzdolabı 70,0 cm genişlik, 70,5 derinlik ve 185 cm yükseklik ölçülerindedir. Soğutucunun toplam iç hacmi ise 455 L'dir. Buzdolabı sahip olduğu bu ebatlar kullanıcılara oldukça geniş bu kullanım alanı sağlar. Ürün, iç hacmi genişliğinin yanı sıra işlevsel özellikleri ile dikkat çekmeyi başarır. Buzdolabının iç alanı çeşitli raf ve bölmelere ayrılır. Bu sayede buzdolabınızı kolay şekilde organize edebilir ve dilediğiniz yiyeceği depolayabilirsiniz. Ürünün soğutucu kısmında yer alan 0 derece bölmesi de bu alanlardan biridir. 0 derece sıcaklık bölmesi, ısının soğutucu kısmına göre daha düşük derecede tutulduğu bir alandır. Bu alanda kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinin dondurulmadan uzun süre taze tutulması mümkündür. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Grundig GRND 5052 455 L çift kapılı buzdolabı yorumlarını inceleyerek ürünün boyutları ve teknik özellikleriyle ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Soğutucuyu Trendyol üzerinden güvenli ödemelerden ve avantajlı fırsatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.