Grundig Gdh 80 Y A 8 Kg 16 Programlı (ISI POMPALI) Kurutma Makinesi

14.499 TL
A+
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Grundig Gdh 80 Y A 8 Kg 16 Programlı (ISI POMPALI) Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GDH 80 Y A+ 8 Kg 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 8 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 58 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig Gdh 80 Y A+ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Grundig GDH 80 Y A+ 8 kg çamaşır kurutma makinesi zaman ve alandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Kısa sürede sevdiğiniz kıyafetleri hazır hale getirebilen gelişmiş teknolojinin hakim olduğu Grundig markasının bünyesinde size sunulan çamaşır kurutma makinesi A+ enerji sınıfına dahildir. Makinenin 65 dB ses seviyesi sayesinde günün farklı zaman dilimlerinde çalıştırılması mümkündür. Özel çocuk kilidi bulunan ve geniş iç hacimli kurutma makinesi farklı programlara sahiptir. İhtiyacınıza yönelik olarak ayarlarını gerçekleştirebilir, kıyafetlerinizi hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Geniş ailelerin hayatlarına büyük bir konfor getiren üründe dijital kontrol paneli bulunur. Bu nitelikler cihazın hem kullanışlı hem de modern görünüme sahip olmasını sağlar. Servis yardımıyla kurulumunu gerçekleştirdiğiniz ürünü uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Isı pompalı
  • Geniş iç hacmi
  • Şık tasarım

Grundig GDH 80 Y A+ Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Grundig GDH 80 Y A+ Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Grundig GDH 80 Y A+ 8 kg ısı pompalı kurutma makinesi geniş ailelerin rahatlıkla kullanabileceği bir cihazdır. Model A+ olması sayesinde sağladığı enerjiden tasarrufuyla aile bütçenizi destekler. Isı pompalı Grundig GDH 80 Y kurutma makinesi havadan aldığı ısıyı suya aktarır ve böylece enerjiyi kendisine saklayarak tasarruf olanağı sunar. Grundig çamaşır kurutma makinesi yıllık 297 kWh enerji tüketimi gerçekleştirir. Bununla beraber 118 litrelik tambur hacmine sahip cihazın genişliği 59.7, yüksekliği 84,9 ve derinliği 58.9 cm’dir. Farklı alanlarda konumlandırabileceğiniz kurutma makinesinde beyaz tonlar hakimdir. Şık ve yenilikçi görüntüsü sayesinde cihaz iyi kurutmasına ek olarak modern tasarımıyla da dikkat çeker. Cihazın kapak yönünü konumlandırdığınız alana göre değiştirme imkanı bulabilirsiniz. Makinenin dijital ekranından erteleme özelliğini kullanabilirsiniz.

Grundig GDH 80 Y A+ Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Grundig GDH 80 Y A+ Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Uzun dönemler kullanım imkanı bulabileceğiniz, yüksek meblağlı teknolojik cihazlar satın alırken yapılan araştırma bütçeyi ve zamanını korumaya yardımcı olabilir. Cihazlarda teknolojiye yer verilmesi ile birlikte fiyatların artması mümkün olabilir. Fakat Grundig GDH 80 Y A+ 8 kg çamaşır kurutma makinesi fiyat açısından oldukça makul düzeylerde tutulur. Farklı bütçelere sahip müşterilerin kaliteyi deneyimlemesini sağlayan Grundig markası kurutma makinesinde üstün nitelikleri size sunar. Grundig GDH80 8 kg çamaşır kurutma makinesi akıllı nem sensörü kontrol tipine sahiptir. Bu sayede işlemler kıyafetlerin nem dengesi kontrol altında tutularak gerçekleştirilir. 16 farklı programı bulunan cihazda kıyafetlerin türüne, ihtiyaç ve taleplerinize göre tercihleri şekillendirebilirsiniz. Pamuklu ürünlerde tam bir kuruluk sağlayabilir ya da narin kurutma özelliğini kullanarak kıyafetlerin formunu koruyabilirsiniz. Bu cihazda ütüye uygun kurutma işlemini seçebilirsiniz.

Yüksek Kapasiteli Grundig GDH 80 Y Çamaşır Kurutma Makinesi

Yüksek Kapasiteli Grundig GDH 80 Y Çamaşır Kurutma Makinesi

Cihaz seçimi sırasında Grundig GDH 80 Y A+ 8 kg 16 programlı (ısı pompalı) kurutma makinesi yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek karar verme aşamasını daha kolay hale getirebilirsiniz. Bu sayede cihazın farklı niteliklerini bağımsız bir şekilde değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Grundig GDH 80 Y yorum ve değerlendirmeleri cihazı kullanan müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Kurutma makinesinin programları, kurutma düzeyi ve kapasitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olarak alışverişinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Grundig GDH 80 Y A+ 8 kg kurutma kapasitesi size gün içerisinde ayrıca bir konfor sunar. 65 dBA ses gücü seviyesi sayesinde ortamda gürültüye neden olmaz. Devamlı cihaz kontrolü yapmanıza gerek kalmaz. Makinenin işi bittiğinde sesli uyarıda bulunur. Bu sayede kıyafetlerinizi kurutma işleminin sonunda temiz ve kullanıma hazır bir şekilde çıkarabilirsiniz. Hayatınıza konfor katabilecek bu cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.