GRIZZONE LOGOLU 8 SHAPE LOOP STRAP

216 TL

Ürün Bilgileri

GRIZZONE LOGOLU 8 SHAPE LOOP STRAP

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRIZZONE Satıcı Ünvanı: GRİZZONE GIDA KİMYA VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411109643800001 Vergi Kimlik Numarası: 4111096438
    Bu ürün GRIZZONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 LOOP LIFTING LOOP STRAP, ağırlık kaldırma egzersizlerinde kullanılan bir ekipmandır. El bileğine ve parmaklara takılan bir kayış şeklinde tasarlanmıştır. Adından da anlaşılacağı gibi, strap üzerinde sekiz adet halka bulunur. Bu halkalar, parmakları yerleştirmek ve daha güçlü bir kavrama sağlamak için kullanılır. 8 loop lifting strap'ın amacı, ağırlık kaldırma sırasında kavrama gücünü artırmak ve el bileğine destek sağlamaktır. Strap'ı kullanarak, el bileğinizin ve parmaklarınızın daha sıkı ve güçlü bir tutuşa sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Bu da daha ağır ağırlıkları kaldırmanıza ve daha uzun süre egzersiz yapmanıza yardımcı olabilir. Strap'ı kullanırken, el bileğinizi ve parmaklarınızı halkalara yerleştirerek sıkıca kavrar ve ağırlığı kaldırmaya devam edersiniz. Bu sayede, el bileği yükünü azaltırken kavrama gücünüzü artırabilirsiniz. Strap, özellikle sırt, omuz ve bacak egzersizlerinde yararlı olabilir, çünkü bu egzersizlerde kavrama gücü önemlidir. 8 loop lifting strap, daha güvenli ve etkili bir ağırlık kaldırma deneyimi sağlayabilir. Ancak, doğru kullanımı ve uygun tekniği öğrenmek önemlidir. Ayrıca, strap'ı uygun boyutta seçmek ve kullanıma uygun şekilde ayarlamak da önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Spor Branşı Fitness
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver