Green Label Greenlabel Çay Ağacı Yağı Içeren Sivilce Karşıtı Cilt Bakım Kremi 50ml.

299 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299 TL
%10 indirim
2 x  269,10 TL
538,20 TL
%20 indirim
3 x  239,20 TL
717,60 TL
%30 indirim
4 x  209,30 TL
837,20 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL299 TL

Ürün Bilgileri

Green Label Greenlabel Çay Ağacı Yağı Içeren Sivilce Karşıtı Cilt Bakım Kremi 50ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREENLABEL Satıcı Ünvanı: HAN TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456045569500010 Vergi Kimlik Numarası: 4560455695
    Bu ürün GREENLABEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildi verimli şekilde besleyen, başta akne olmak üzere pekçok farklı cilt sorununa, lekelere ve siyah noktalara karşı yardımcı olangreenlabel çay ağacı yağı kremi, ihtiyaç duyduğunuz cilt bakımını en iyişekilde sağlamaya hazır! Uzmanlar tarafından geliştirilen özel bir formüle sahip olangreenlabel çay ağacı yağı kremi, çay ağacı yağının mucizesini cildinizlebuluşturuyor. Greenlabel çay ağacı yağı kremini kimlerkullanmalı? Greenlabel çay ağacı yağı kremi, dermatolojik olarak testedilmiş, her cilt tipi için uygun bir krem. Özellikle cildinde doğal birtemizlik yapmak isteyen, akne, siyah nokta ve benzeri lekeleri girmeyihedefleyenler için oldukça uygun bir ürün. Yine aynı şekilde, yağlı ciltlerde sebum dengesini sağlamakiçin de greenlabel çay ağacı yağı kremini kullanabilirsiniz. Greenlabel çay ağacı yağı kreminin faydaları Cildiniz için pek çok faydaya sahip olan greenlabel çayağacı yağı kreminin başlıca yararları aşağıdaki gibi
  • Cilt yağlanmasına karşı destek sağlar: Doğal çay ağacı yağıözleri sayesinde cildinizin yağ dengesini sağlar. Siyah noktaları temizler: Doğal bir temizleyici olan çayyağı özü, cildinizdeki tıkalı gözenekleri açarak siyah noktaları temizler. Sivilce ve akne problemlerine karşı etkilidir: Çevreselfaktörler, hava kirliliği ve benzeri dış etmenlerden kaynaklanan akne vesivilce problemlerine karşı etkili bir çözümdür. Gözenekleri sıkılaştırır: Özellikle aralıklı gözenekyapısına sahip ciltlerde sıkılaşma ve toparlama etkisine sahiptir. Çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır? Greenlabel çay ağacı yağı kremini temiz yüzünüze masajyaparak kolayca uygulayabilirsiniz. En etkili sonuçları almak için sabah vegece olmak üzere, cilt bakım rutininize dahil etmeniz tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver