Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set

876,20 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
876,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Pazar Satıcı Ünvanı: TOPUZ GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855005489700012 Vergi Kimlik Numarası: 8550054897
    Bu ürün Alternatif Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Green clean organik lavanta yağlı sıvı çamaşır deterjanı 2,75 lt. + yumuşatıcı 2,75 lt. 2' li set

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcı Seti

Green clean sıvı deterjan günlük yaşamın bir parçasıdır ve genellikle kıyafetleri temizlemek için kullanılır. Bu deterjanlar, giysilerde istenilen hijyeni garanti eden en önemli üründür. İnatçı lekeleri derinlemesine temizleyen Green Clean sıvı çamaşır deterjanı, hijyenik performansı açısından kullanıcılara birçok fayda sağlar. Bu ürünler genellikle kaliteleri nedeniyle göze çarpmaktadır. Bu açıdan kaliteli Green Clean çamaşır deterjanı ile çamaşırlarınızın ilk günkü görünümüne de kavuşursunuz. Yani ürün ilk günkü gibi parlak ve canlı. Bu elemanlar ürün kullanılarak etkinleştirilebilir. Bunun yanı sıra ürünü yumuşatan ve parlatan yumuşatıcıları da kullanabilirsiniz. Giysilerin dayanıklılığını, kalitesini ve aşınma direncini sağlamak için Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set kullanılması esastır. Bu yumuşatıcılar, giysilerin liflerini korur ve hasarı azaltır.

  • Uzun Süreli Koku
  • Etkili Temizlik
  • Garantili Hijyen

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı

Green clean sıvı çamaşır deterjanı 2.75 lt, çamaşırları temizlemek için suda çözünen ve çamaşırları üzerindeki yağı, kiri, ölü hücreleri, tozu ve kiri çözen bir temizlik maddesidir. Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set NARST00039 diğer deterjanlara göre çok daha hızlı suda çözünür ve yüksek sıcaklıklarda yıkanmaması gereken hassas, renkli özel çamaşırlardaki kir ve lekelerin çıkarılmasını sağlar. Bu sıvı deterjanlar, özel formülasyonu sayesinde leke çıkarmada yüksek performans gösterir ve çeşitli kıyafetlerin temiz bir şekilde yıkanmasını garanti eder. Bu ürünün en önemli detaylardan biri yıkamanın durulama aşamasında yumuşatıcı kullanılmasıdır. Bu ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak içinse Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Yumuşak Çamaşırlar

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Yumuşak Çamaşırlar

Mükemmel leke çıkarma özelliklerine sahip Green Clean sıvı deterjanlar giysilerin ömrünü koruyarak temizlik ayrıcalığı sağlar. Bu açıdan bu deterjan, çeşitli sorunlara çözüm sağlayacak formüllere sahiptir. Üstelik Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set fiyatı oldukça ekonomik bir seçim de sunar. Bu iki seçeneğe de böylelikle kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca ilk günkü gibi parlaklık sağlayan bu ürünler, özel bir bitkisel formülle geliştirilmiştir. Aynı zamanda bu yumuşatıcı hassas ciltler için tasarlanmıştır ve giysiler ve cilt için gerekli bakımı sağlayabilir. Bundan dolayı güvenli bir şekilde hem bebek kıyafetleri hem de hassas kıyafetler için kullanılabilir.

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı Özellikleri ve Fiyatları

Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı Özellikleri ve Fiyatları

Green Clean sıvı çamaşır deterjanını kullanmak için bir kapak sıvı deterjanı, çamaşır makinesinin deterjan bölmesine dökmeniz gerekir. Ayrıca çamaşır miktarı için kullanılan sıvı deterjan miktarı ile ilgili bilgiler deterjan paketi kullanım kılavuzunda bulunabilir. Bununla birlikte, her tür çamaşıra uygun olan bu ürün, kumaşın rengine ve cinsine zarar vermez. Bu açıdan ürün, kumaşın deforme olmaması, lekelerin çıkarılması ve rengin korunması avantajına sahiptir. Buna ek olarak Green Clean yumuşatıcı, çamaşırları yumuşatır ve aynı zamanda kokuyu iyileştirir. Ürünün imalatı sırasında içeriğe birçok özel esans eklenmektedir. Bu esanslar ayrıca çamaşırların rahatlatıcı kokmasını sağlar. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol üzerinden Green Clean Sıvı Çamaşır Deterjanı 2,75 l + Yumuşatıcı 2,75 l - 2'li Set satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.