Green Clean Meyve Sebze Temizleyici,bulaşık Makinesi Parlatıcı 500 ml Ve Zigzag Pamuk

345,49 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Meyve Sebze Temizleyici,bulaşık Makinesi Parlatıcı 500 ml Ve Zigzag Pamuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renk Perisi Satıcı Ünvanı: EDİRNELİ EĞİTİM ORGANİZASYON ROBOTİK YAZILIM MAKİNA GELİŞTİRME SAĞLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324044808900013 Vergi Kimlik Numarası: 3240448089
    Bu ürün Renk Perisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Green Clean Bitkisel Meyve Sebze Temizleyici 500 ml, Green Clean Bitkisel Bulaşık Makinesi Parlatıcı Portakal Yağlı 500 ml, Lux Zigzag Pamuk 100 gr, Green Clean Bitkisel Meyve Sebze Temizleyici 500 ml, Meyve ve sebze yüzeylerinde su ile giderilemeyen wax, kir ve benzeri her türlü zararlı kalıntıları etkili bir şekilde temizlemek için bitkisel hammaddelerle formüle edilmiştir. 1. Uygulama Methodu: Ürünü, yıkamak istediğiniz meyve ve sebzeye doğrudan püskürtün. 30 saniye boyunca ovalayarak temizleyin. İyice durulayın. Gözenekli yapılaradan dolayı mantarlar için tavsiye edilmez. 2. Uygulama Methodu: Meyve ve sebzeleri yıkamak için yaklaşık 25ml ürünü 2L su dolu bir kapta karıştırın.Temizlenecek meyve ve sebzeleri ekleyin, 30 saniye ovalayın ve suyla iyice durulayın. Bitkisel ve doğal hammaddelerle üretilmiştir. Petrol ve hayvansal kaynaklı hammadeler içermez.Klor, SLES, SLS, Paraben, Sentetik Parfüm ve Fosfat gibi zararlı kimyasallar içermez. Zararlı kalıntı bırakmaz.Çevre ve cilt dostudur. Ürün bileşimi:<%5 şeker tensidi (Bitkisel noniyonik madde),Etil alkol,Laktik asit,Sitrik asit,Gliserin,Su,Certisys tarafından onaylanmıştır. Green Clean Bitkisel Bulaşık Makinesi Parlatıcı Portakal Yağlı 500 ml, U Green Clean Bitkisel Bulaşık Makineleri İçin Parlatıcı 500 Ml SLES, KLOR, GDO, PARABEN, SENTETİK PARFÜM ve FOSFAT GİBİ KİMYASALLAR İÇERMEMEKTEDİR. Bitkisel içerikli ve Avrupa Birliği’nden Ecogarantie® Sertifikalı doğa dostu U GreenClean Bitkisel Bulaşık Makineleri için Parlatıcı, temiz ve lekesiz durulama yapar, kireç lekelerini önleyerek bulaşıklarınızın desenlerini korur. Hammaddelerin üretiminden itibaren tüm aşamalar ekolojik sertifikalı olup herhangi bir petrolden elde edilen madde ve kimyasal içermemektedir. Zararlı kalıntı bırakmayan ve içeriğindeki tüm hammaddeler doğada biyolojik olarak parçalanan U GreenClean Bitkisel Bulaşık Makineleri için Parlatıcı, çevre ve cilt dostudur. Lux Zigzag Pamuk 100 gr, Hidrofil pamuk. Kişisel hijyen, kozmetik ve makyaj temizliğinde kullanılan üründür.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver