Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman Bakir Sargili Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap 24 Parça Set

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman Bakir Sargili Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap 24 Parça Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRAİZER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: GRAİZER POWER TOOLS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411111369200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111113692
    Bu ürün GRAİZER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alman Graizer 46 V Darbeli 24 Parça Setli Vidalama Matkap Kullanim=Hoby ve Ev islerinde ideal Teknik Özellikler 95 Nm maksimum tork gücü Yüksüz hızı 0-450 / 2000 dev/dk Darbe oranı 3600 / 6825 darbe/dk Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 50mm, (Metal) 13mm, (Duvar) 16mm kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Çift Akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma İçindekiler: Standart Ekipman
  • 2 Akü, 60 dakikalık şarj aleti, kemer kancası, ağır hizmet tipi taşıma çantası Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Dış Özellikler ve Göstergeler Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Kayar akü sistemi ile kolay ve güvenli akü değiştirme Akü göstergesi, akü şarj durumunu gösterir Entegre LED aydınlatma çalışma alanını aydınlatır, Çelik kemer kancası 2 YIL GARANTİLİ

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 5.0 - 5.4 Ah
  • Akü Volt 48 Volt
Geri Bildirim Ver

Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzıman Şarjlı Matkap

GRZ-BN-46-V-MAVI-BN, profesyonel onarım işlemleri yapmanızı sağlar. Bu hayat kurtaran ürün yenileme esnasında meydana gelen kablo kirlenmesini de ortadan kaldırır. Böylelikle ürün günlük dekorasyon işlerinde kullanıcılara üst düzey ergonomi sağlamayı başarır. Darbeli çift akülü şarjlı vidalama matkap, zemini veya mobilyaları yenilemenize olanak tanır. Beton, çelik gibi malzemelerin üzerinde tadilat işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca akülü darbeli matkap yenilik süreçlerine kolaylık sağlamak için ele tam oturacak şekilde tasarlanmaktadır. Ergonomik gövdesi tadilat sırasında yeterli tutuş sağlamaktadır. Bu sayede bu süreçte oluşabilecek kazaların önüne geçilmiş olunur. Akülü matkap sisteminin bir diğer özelliği ise her yere kolay bir şekilde taşınabilmesidir. Bu darbeli ve akülü matkap daha esnek ve pratik malzemelerin modifikasyonları kolaylaştırmaktadır. Darbeli matkap pratiklik sunarak kullanıcılara kolay bir deneyim sağlamaktadır.

  • Ergonomik Gövde
  • Taşınabilir Yapı
  • Darbeli ve Akülü

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

Bu model ulaşılması zor yerlerde onarım yapmak için ideal bir üründür. Mıknatıslar. Bu nedenle ev tadilatını daha kısa hale getirir. Akülü matkap gerilim özellikleri tadilat sırasında gösterebilecekleri maksimum performansı gösterir. Bu anlamda pil seviyesi ne kadar yüksekse matkap o kadar verimli olduğu söylenebilir. Darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap üstün pil gücü ile güçlü performans sağlar. Cihaz geleneksel makinelere göre rekor sürede daha yüksek performans seviyelerine ulaşan bir pil sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca yüksek gücü sayesinde tadilatlarda uzun bir ömür sağlar. Yaşam alanlarının dekorasyonu açısında kısa zaman içerisinde müdahaleler için favori bir model olan sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap set halinde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Set içerisinde yer alan malzemeler kullanıcıların işlem esnasında işlerine yarayacak parçalar içermektedir.

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Kullanımı

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Kullanımı

Graizer Alman 46 V 5 Ah darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap 24 parça set dekoratif dolap gibi işleri kısa süre içerisinde yapmanızı sağlar. Üstelik makul bir alet gücü seviyesi ile duvar ve mobilya delme gibi zor işlemlerinde üstesinde gelir. Cihaz geleneksel aletlerin yetersiz olduğu birçok alanda güçlü performans sağlar. Bu nedenle tadilat sürecinde kullanacağınız ürün zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Graizer markası tarafından sunulan bu şarjlı vidalama uç seti ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Farklı uç seçenekleri ile her türlü işlemlerde kendisini gösteren ürüne sahip olarak zaman kazanabilirsiniz. Bu akülü matkap uygun fiyatı ve yüksek enerji verimliliği nedeniyle popülerdir. Ürünü ev dekorasyonu ile profesyonel yaşamınızda da rahatlıkla kullanabilme imkanına sahipsiniz. Alet sundukları maksimum gücü kablolar olmadan çalıştırır. Böylece profesyonel tadilatlar sırasında kullanıcılara hareket özgürlüğü sağlar.

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatı ve Yorumları

Graizer Alman Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatı ve Yorumları

Şarjlı matkap vidalama ucu seti ile beraber satışa çıkarılan bu ürün şarj edilebilir çift akülü şekilde sunulur. Çift akülü olan bu ürün geleneksel tadilat süreci ile profesyonel işlemlerinde çok daha kısa süre içerisinde tamamlanmasını sağlar. Çift akülü matkap seti iki akü sistemi içerir. Böylece yapmış olduğunuz yenileme işlemi yarıda kalmadan devam eden bir süreç oluşturmaktadır. Bu kapsamda sorun yaşamadan bir yenileme deneyimine erişebilirsiniz. Yenileme işlemleri sırasında garantili çözüm yaklaşımı isteyenler için kablosuz bir sistem yapılmıştır. Ürün, kullanıcının serbestçe yeniden şekillendirmesine izin verir. Model güç olmadığında şarj performansı sağlar. Ayrıca akü bittiğinde bile işleri yarım bırakmamanız için yedek akü kullanmanıza olanak tanır. Böylece ürünü her türlü tadilat işleminde sorunsuz bir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Graizer Alman 46 V 5 Ah darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap 24 parça set yorumları ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve dilerseniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.