GPD Termostatik Banyo Bataryası Tbb02

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.660 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079 TL3.675 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.695 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GPD Termostatik Banyo Bataryası Tbb02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanal Eşya Satıcı Ünvanı: DORA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310062821300001 Vergi Kimlik Numarası: 3100628213
    Bu ürün Sanal Eşya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su tasarruflu özel perlatör. (Köpüklü akış, Kireç Kırıcılı,Debi değeri:16 lt /dk) 180° açma kapama açılı seramik salmastra Kilitleme sistemine sahip yönlendirici ünitesi Üstün termostat teknolojisi sayesinde konforlu duş imkanı. 38°C üzerindeki sıcaklıklar için emniyetli geçiş Çıkış ucu uzunluğu 165 mm Batarya bağlantı dişleri 3/4? Eksantirik bağlantı dişleri 3/4? - 1/2? Spiral hortum bağlantı dişleri 1/2? İdeal çalışma basıncı 3-4 Bar Önemli Not: Türkiye'deki standart tesisat yönü şekli ile banyonuzda duvarı karşınıza aldığınız zaman sol taraftan sıcak, sağ taraftan soğuk su çıkışı olması gerekmektedir. Bataryadaki, kırmızı butonun sıcak su giriş yönü ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır. İstanbul bölge bayi onaylı, fatura tarihinden itibaren 5 yıl üretici firma garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pirinç
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver