Görkito Kakaolu Vücut Köpüğü (100 ML)

89,90 TL

Ürün Bilgileri

Görkito Kakaolu Vücut Köpüğü (100 ML)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Görkito Satıcı Ünvanı: GÖRKİTO MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410142651400001 Vergi Kimlik Numarası: 4101426514
    Bu ürün Görkito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgisi: Görkito Nemlendirici Vücut Köpüğü (Body Mousse)
  • Vegan sertifikasına sahip özel ve yenilikçi yapısı sayesinde çok hızlı emilir, yağlı his bırakmadan cildinizi nemlendirir. Cildin en üst koruyucu tabakası olan epidermise etki eder, nemlendirerek kurumasını engeller ve bariyer özelliklerini geliştirir. Kıl köklerinin bulunduğu dermis tabakasına etki etmez, dolayısıyla folikül denilen kıl köklerine penetre olarak herhangi bir bakım sağlamaz. Epilasyon sonrası güvenle kullanabilirsiniz. Nasıl Uygulanır? - Kullanmadan önce iyice çalkalayın. - Dik tutarak bir miktar ürünü elinize sıkın. - Cildinize yedirerek uygulayın. Ürün İçeriği: Aqua, Butane, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Propane, Glycerin, Palmitic Acid, Isobutane, Stearic Acid, Dimethicone, Triethanolamine, Parfum, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Phosphate, Disodium Phosphate, Benzyl Salicylate, Coumarin Ürün miktarı: 100 ml Ürün Faydaları: - Muhteşem kakao aroması ile içinizi ferahlatırken, hafif köpük formu sayesinde size anında daha pürüzsüz, yenilenmiş bir cilt hissi verir, teninizde ağırlık yapmaz. - Tüm cilt tipleri için uygundur. - Banyodan çıktığınızda tüm vücudunuzu nemlendirmek için veya gün içerisinde cildinizi kuru hissettiğiniz her an, sizi ve cildinizi yeniden canlandırmak için kullanabileceğiniz bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver