2
Aksiyon Kamera kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

GoPro Hero 11 Black

12.823,40 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.800 TL14.356 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.999 TL15.519,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.000 TL16.490 TL

Ürün Bilgileri

GoPro Hero 11 Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Klavuz Pazar Satıcı Ünvanı: KLAVUZ MEDYA E-TİCARET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0564124546700001 Vergi Kimlik Numarası: 5641245467
    Bu ürün Klavuz Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Devrim niteliğinde görüntü sensörü: kullanıma hazır bir HERO kamerada geniş görüş alanı. Bu, her çekimde gökyüzünü ve ufku daha fazla yakalayarak yaratıcılığınız için ekstra geniş bir tuval sağlar. Görüntülerinizin zengin dokularını ve keskinliğini korurken yakınlaştırın, fotoğraflarınızı kırpın, dijital lensleri değiştirin, en boy oranlarını ayarlayın ve daha fazlasını yapın.
  • İnanılmaz Görüntü Kalitesi: Size 4K'dan %91 daha fazla çözünürlük ve 1080p'den %665 gibi inanılmaz bir çözünürlük sağlayan 5.3K video ile HERO11 Black, aksiyonu keskin ayrıntılar ve sinematik görüntü kalitesiyle yakalar. Su geçirmez bir lens kapağı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı daha da etkileyici hale getirmek için lens parlaması ve diğer artefaktları ortadan kaldırmaya bile yardımcı olur.
  • Yüksek Çözünürlüklü, Yüksek Kare Hızlı Fotoğraflar + Videolar: HERO11 Black'in yeni görüntü sensörü fotoğraf çözünürlüğünü 27 MP'ye kadar artırırken, en sevdiğiniz fotoğrafları 24.7 MP'lik çarpıcı fotoğraflar çekmek için kullanabileceğiniz inanılmaz derecede akıcı 5.3K60 video sunar. Ayrıca, normal hızda göremediğiniz ayrıntıları yakalamak için 8x Ağır Çekimde oynatılabilen 2.7K240 video kaydeder.
  • Emmy Ödüllü HyperSmooth Stabilizasyon: HyperSmooth hiç bu kadar iyi olmamıştı. Ve şimdi inanılmaz derecede pürüzsüz görselleri, kamera sensörü ve yazılım stabilizasyonu için 2021 Emmy ödülüyle büyük bir ödül kazandı. HyperSmooth 5.0, Horizon Lock ile çıtayı daha da yükseltiyor, yeni görüntü sensörümüz sayesinde 4:3 en boy oranlı çekimler için geliştirilmiş sabitleme ve minimum görüntü kırpma ile maksimum sabitleme için AutoBoost. Bisiklete binin, paten yapın, kayak yapın, çocuklarınızı parkta kovalayın veya evcil hayvanların harika POV çekimlerini yapın, en titrek çekimler bile ipeksi pürüzsüzlükte çıkıyor.
  • Dahil olanlar: HERO11 Siyah Kamera, Enduro Pil, Taşıma Çantası, Kavisli Yapışkanlı Montaj Parçası, Montaj Tokası + Parmak Vidası, USB-C Kablosu
  • 2 Yıl İthalatçı Garantili

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Dahili Hoparlör Var
  • HDMI Yok
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Hareket Algılama Var
  • Kumanda Yok
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Türkçe Menü Yok
  • USB Yok
  • Wireless Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

GoPro Hero 11 Black

GoPro Hero 11 black, aksiyon severlerin tercih edebileceği bir üründür. Yüksek çözünürlüklü görüntüsü sayesinde canlı fotoğraf ve videolar çekebilmenizi sağlar. Birbirinden farklı ortamlarda ve hava koşullarında yüksek performanslı olarak çalışmasıyla ön plana çıkar. Su altından aşırı soğuk hava koşullarına kadar her durumda kesintisiz bir şekilde kullanabileceğiniz bir kameradır. Rüzgar filtresi sayesinde videolarınızda ses bozulmaları yaşamadan çekimlerinize rahatça devam edebilirsiniz. Wi-Fi, GPS ve Bluetooth gibi özellikleri sayesinde başka cihazlarla entegre edilebilir. Aynı zamanda çekimlerinizi bu cihazlara aktarabilme imkȃnınız vardır. Dokunmatik ekranlı olduğundan kolay bir kullanıma sahiptir. GoPro Hero 11; Enduro pil, taşıma çantası, montaj parçası, montaj tokası, parmak vidası ve USB-C kablosuyla birlikte set halindedir.

  • Ekran boyutu 5,77 cm’dir.
  • Çözünürlüğü 5K’dir.
  • Pille çalışır.

GoPro Hero 11 Black Aksiyon Kamerasının Özellikleri Nelerdir?

GoPro Hero 11 Black Aksiyon Kamerasının Özellikleri Nelerdir?

GoPro Hero 11 black, 4K çözünürlüğe sahip siyah renkte bir üründür. Hafıza kartı desteğiyle daha fazla fotoğraf ve video kaydetmenizi mümkün kılar. Fotoğraflarda RAW formatını destekleyen bir kameradır. 10 metreye kadar su geçirmez. Su altında kullanıma uygun olarak özel şekilde tasarlanmış lens kapağı, çekimlerinizin canlı ve etkileyici görünmesini sağlar. Su altında çektiğiniz fotoğraf ve videoların net görünmesi için lens parlaması gibi durumların önüne geçecek şekilde imal edilmiştir. Hareket algılama özelliğine sahip bir kameradır. Dahili hoparlörü bulunması sayesinde sesli videolar çekebilmeniz mümkündür. Aynı zamanda dahili sesi stereodur. Wireless özelliğine sahip olduğundan kaydetmiş olduğunuz video ve fotoğrafları kameraya bağlanarak, telefonunuza indirebilirsiniz. 8x hızda ağır çekim yapabilen bir kameradır. USB – C bağlayıcı tipine sahip olduğundan kolay bir kullanımı vardır.

GoPro Hero 11 Black Aksiyon Kamerasının Görüntü Kalitesi Nasıldır?

GoPro Hero 11 black kamera, 5K Ultra HD özelliği olan bir aksiyon kamerası olduğundan görüntü kalitesi yüksektir. Yeni teknolojiye göre tasarlanmış görüntü sensörü sayesinde fotoğraf çözünürlüklerini 27 MP’ye kadar arttırır. Bisiklete binen, koşan kişilerin ve hareket halindeki evcil hayvanların görüntülerini net bir şekilde yansıtır. En titrek çekimlerde bile kaliteli videolara sahip olmanızı sağlar. Timewarp özelliği 3.0’a tekabül eder. Bu özellik sayesinde, hızlandırılmış videoları hareket halindeyken akıcı bir şekilde çekebilirsiniz. Dağ bisikleti ve yürüyüşler gibi fazla hareketli aktivitelerde kesintisiz görüntülere sahip olmanızı sağlar. 2,27 inç ekran boyutuna sahip olduğundan çektiğiniz görüntüleri net şekilde görebilirsiniz. Yüksek dinamik aralık görüntüleme özelliği olan bir üründür. Bu özellik sayesinde; görsellerdeki fazla kararma ve parlamaların önüne geçerek, detaylı ve canlı sonuçlar elde etmeniz mümkündür.

GoPro Hero 11 Black Aksiyon Kamerasının Şarjı Ne Kadar Dayanır?

GoPro Hero 11 black aksiyon kamerası, pille çalışan bir üründür. Çıkarılabilir 1.720 mAh lityum iyon bataryaya sahiptir. Geniş bir sıcaklık aralığında, kamera performansını arttırmasıyla ön plana çıkan bir üründür. Diğer kamera ve pillere göre orta dereceli sıcaklıktaki koşullarda kayıt süresini %38’e kadar arttırır. Kameranın bataryası, soğuk hava koşullarında da yüksek performans gösterir. GoPro Enduro pili, -10℃’ye kadar aşırı soğuk havalarda bile kamera performansını yüksek seviyeye çıkarmaya yarayan bir teknolojiyle üretilmiştir. Hem standart koşullarda hem de ekstra soğuk ortamlarda daha uzun süre boyunca çekim yapabilmenizi mümkün kılan bir kameradır. Aynı zamanda %13’e kadar daha hızlı şekilde şarj edilebilir. Kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Trendyol’dan GoPro Hero 11 black yorumlarına ulaşmanız mümkündür. Aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulabilmek için satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. GoPro Hero 11 black fiyatına göz atarak, sitemizden hızlıca satın alabilirsiniz.