Google Nest Mini 2.nesil Akıllı Ev Asistanı Hoparlör Siyah

2.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Google Nest Mini 2.nesil Akıllı Ev Asistanı Hoparlör Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOSTECH Satıcı Ünvanı: COSMOSTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212096441400001 Vergi Kimlik Numarası: 2120964414
    Bu ürün COSMOSTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth 5.0 versiyonunu destekleyen mini Bluetooth hoparlör, 10 metre çekim alanına sahip olup uzaktan müzik dinleme ve komut verme fırsatı ile kolaylık sağlayan bir modeldir.
  • Mono ses çıkışı ile kaliteli ses deneyimini yaşatan Google Nest Mini 2, AC/DC güç kaynağı bağlantısına sahiptir.
  • Google asistan, sesli asistan, Multiroom ve alarm desteği sunan Google Nest Mini 2 Bluetooth speaker, çok yönlü bir cihaz olup teknolojinin standart donanımlarını bir arada toplar ve sunar.
  • 360° çevresel ses özelliği taşıyan Google Nest Mini 2 Bluetooth hoparlör diğer hoparlörler ile eşleşerek ses deneyimini artırmasının yanı sıra
  • Spotify, Tuneln, Youtube, iHeartRadio, Pandora ve Youtube Music uygulamalarını destekleyerek çok yönlü bir kullanım sunar.
  • Dahili mikrofon ile sesli görüşme yapma fırsatı sunan akıllı Bluetooth hoparlör, Android ve iOS işletim sistemlerine kolaylıkla indirilebilen uygulaması ile kullanım deneyimi artırmak için çeşitli bilgiler içerir.
  • Google Cast ve Chromecast ile bağlantı kurabilen taşınabilir mini Bluetooth hoparlör, 98 mm genişlik, 42 mm yükseklik ve 98 mm derinlik boyutlarında olup 0,181 kg ağırlığındadır.
  • Minimal boyutu ve tasarımı ile istenen her yere kolaylıkla taşınarak müziğin ritmini her yere ulaştırırken siyah rengi girdiği her ortama uyum göstermesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Hoparlör Siyah

Google Home Mini'den geliştirilen Google Nest mini ürününün yeniliklerine hayran kalacaksınız. Bunu yapmak için Nest Mini üç hoparlör kullanır. Google Nest mini 2 ürününe ek olarak, sesi artırmak için üç kapasitif dokunmatik düğme içerir. Altta, kumaş dokumayı tamamlayan ve arkadaki güç bağlantı noktasının yanındaki mikrofon sesini kapatma düğmesini gizleyen kauçuk bir taban bulunur. Son olarak, alt tarafta duvara kolayca asılabilen evrensel bir braket bulunur. Bu, Google'ın ilk konuşmacısıdır. Teorik olarak, Nest Mini'de hiçbir yerde bulamayacağınız şey, bağlanabileceğiniz bir hoparlördür. Yardımcı bağlantı noktasının hattına bağlanan 3,5 mm'lik bir hat çıkış jakıdır. Bu açıdan GA00781-US Nest Mini, Bluetooth 5.0 aracılığıyla akıllı telefonunuza bağlanabilir, böylece ihtiyacınız olduğunda bu seçenekten yararlanabilirsiniz.

  • Hayran Kalınan Yenilik
  • Sesli Komut ile Kullanım
  • İhtiyacınız Olan Her Seçenek

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Kullanımı

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Kullanımı

Evinizdeki farklı cihazlara bağlanmak için Google Nest Mini 2.nesil akıllı ev asistanı hoparlör siyah ürününü kullanabilirsiniz. Bu cihazları müzik çalmak, arama yapmak, akıllı cihazınızda sesli komutları kullanmak, soru göndermek, takviminiz gibi Google uygulamalarını güncellemek için kullanabilirsiniz. Ayrıca Google Nest mini 2. nesil ürününü akıllı bir TV'ye bağlanabilirsiniz. Üstelik ürün Android veya iOS üzerinde çalıştırılabilir. Bunun için ise bir soket dönüştürücü gereklidir. Akıllı hoparlörlerin gelişmesiyle birlikte popülariteleri de doğru orantılı olarak artmaktadır. Bu açıdan bu ürünün ses kalitesi, markanın zaten bir ses sistemi üreticisi olduğu ve akıllı hoparlörlerin evdeki ses sistemi ile iletişim kurabildiği ve müziği evin her yerine yayabildiği göz önüne alındığında şaşırtıcı değildir. Ayrıca ürün Spotify ile de uyumludur ve Google Asistanı sanal asistan olarak kullanır.

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Özellikleri

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Özellikleri

Şık tasarımı, renk seçenekleri ve zengin yeteneği ile GA00781-US, satın alabileceğiniz en iyi akıllı hoparlör modellerinden biridir. Bu açıdan bu ürün ile müzik dinleyebilir, telefon görüşmeleri yapabilir, ışık, termostat, garaj kapısı gibi sesli kontrol sistemlerini akıllı evinize bağlayabilirsiniz. Müziğe başlamak için, bu ürünün sanal asistanına sanatçının veya müzik türünün adını söylemeniz yeterlidir. Bu sayede Google Nest Mini 2.nesil akıllı ev asistanı hoparlör siyah özellikleri ile Spotify gibi abonelik sistemlerine bağlanarak ihtiyacı olan müziği çalmaya başlar. Müziği evinizin her yerine dağıtmak için farklı odalardaki uyumlu cihazlara da bağlanabilirsiniz. Geliştirilmiş ses kalitesine sahip olan bu ürün, takvimler, hava durumu, trafik koşulları ve spor etkinliklerinin sonuçları dahil olmak üzere günlük sorularınızın çoğunu yanıtlar.

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Fiyatları

Google Nest Mini 2. Nesil Akıllı Ev Asistanı Fiyatları

Seçenekler arasında teknoloji devi Google'ın üç akıllı hoparlör sisteminin ortası olan Google Home, daha küçük Google Home Mini ve en büyük Google Home Max ailesi de yer alır. Google Home Sistemi, Google Asistan ile çalışır. Tıpkı diğer akıllı hoparlörler gibi, sadece konuşarak müzik çalabilir, takvimlere, mesajlara ve diğer birçok uygulamaya erişebilirsiniz. Filmleri ve TV şovlarını TV'nizde oynatmak için Google Chromecast ile uyumlu Google Home'u da kullanabilirsiniz. 1000'den fazla akıllı ev cihazı ile haberleşebilen hoparlör, kahve makinesini sesli komutlarla da çalıştırabilir. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak için de Google Nest mini 2.nesil akıllı ev asistanı hoparlör siyah yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Böylelikle Google Nest mini 2.nesil akıllı ev asistanı hoparlör siyah içeriği hakkında da bilgi alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.