GÖNÜL 7'li Bambu Kapaklı Baharatlık Baharat Takımı Seti 1672

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

GÖNÜL 7'li Bambu Kapaklı Baharatlık Baharat Takımı Seti 1672

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kelebekev Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH TEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2175511442200001 Vergi Kimlik Numarası: 8340594946
    Bu ürün Kelebekev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği ve Boyutlar: 3 Adet Büyük Baharatlık (7,5x13cm) 4 Adet Küçük Baharatlık (6x8cm) 1 Adet Stant (30x20cm) Silikon - Vakumlu Bambu Kapaklar Hava Geçirmez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 7 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

GÖNÜL Kapaklı Baharatlık Seti Ürünleri Trendyol'da!

Gönül 7li bambu kapaklı baharatlık seti, mutfaklarda son derece kusursuz bir düzen oluşturur. Bu set içerisinde yer alan kutularda; tuz, kimyon, karabiber ve kekik gibi sıkça tüketilen baharatları muhafaza edebilirsiniz. Özellikle yemek hazırlarken bu baharatlıkları kullanmak son derece pratiktir. Ürünler, güvenli kapak yapıları sayesinde gıdaların tazeliğinin korunmasına yardımcı olur. Baharat takımı, kullanışlı özelliklerinin yanı sıra şık tasarım ayrıntılarıyla da dikkat çeker. Parçalar, modern ve sade görünümleri sayesinde hemen her mutfağa kolayca uyum sağlar. Gönül 7'li bambu kapaklı baharatlık setinin öne çıkan genel özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Set İçeriği: 1 adet stant ve 7 adet baharatlık
  • Üretim Materyali: Porselen ve bambu
  • Kapak: Hava geçirmez vakumlu

Gönül Baharatlık Setinin Özellikleri Nelerdir?

Gönül Baharatlık Setinin Özellikleri Nelerdir?

Gönül 7'li bambu kapaklı baharatlık seti, mutfaklarda sıkça tercih edilen bir üründür. Söz konusu model, günlük hayatta sıkça tüketilen baharatları güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi olanaklı kılar. Baharatlık seti toplam 7 parçadan oluşur. İçerisinde 3 adet büyük ve 4 adet küçük kutu bulunur. Büyük parçalar 7,5 cm genişlik ve 13 cm yükseklik ölçülerine sahip olur. Küçük baharatlıklar ise 6 cm genişlik ve 8 cm yükseklik ölçüleri sayesinde gereksinimlere verimli bir şekilde yanıt verir. Sette baharat kutularını konumlandırmak için özel bir stant bulunur. Bu stant, 30x20 cm ebatlarına sahiptir. Geniş bir alan sunan stant, baharatlıkları hem güvenli hem de düzenli bir şekilde muhafaza etmenize yardımcı olur. Gönül 7'li porselen baharat takımı ile gıdaları sağlıklı bir şekilde saklayabilirsiniz.

Gönül Baharatlık Seti Kullanışlı mıdır?

Gönül 7'li bambu kapaklı baharatlık takımı, çok kullanışlı bir üründür. Set içerisinde yer alan tüm parçalar, sık kullanılan gıdaların el altında olmasını sağlar. Ürün, işlevselliği sayesinde her mutfakta yer bulabilir. Bu kullanışlı takımı, mutfak tezgâhı üzerinde veya dolap içerisinde saklamanız mümkündür. Ürün, kaliteli yapısı sayesinde kolay kolay hasar almaz. Set içerisinde bulunan parçalar, sağlamlıklarıyla beğeni kazanır. Yüksek kaliteli porselenden üretilen parçalar; çizilme, kırılma ve aşınmalara karşı dirençli olur. Bahsi geçen ürün, dayanıklılığı sayesinde güvenli bir kullanım vadeder. Gönül 7'li bambu kapaklı beyaz porselen baharat takımı, gıdayla temasa uygun bir yapıda hazırlanır. Böylelikle sağlıklı kullanım için de elverişlidir. Baharat takımı, pek çok kişi tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilir.

Gönül Baharatlık Seti Şık mıdır?

Gönül 7'li bambu kapaklı beyaz porselen baharat takımı, şık görünümüyle beğeni kazanır. Bu ürün, son derece modern ve sade bir hava taşır. Baharatlıklar beyaz renkleriyle her ortama kolayca uyum sağlar. Farklı dekorasyonlara hitap ettiği için geniş bir kitle tarafından tercih edilir. Söz konusu baharatlıkların gövdesinde bal peteği deseni yer alır. Doğal ve estetik bir görünüm sunan bu desen, hemen hemen herkese hitap eder. Baharatlıkların kapakları ise bambu malzemelerden üretilir. Kaliteli bambu hem görünüm hem de kullanım açısından avantaj sağlar. Doğal bambu görünümlü kapaklar, son derece hoş bir ambiyans yaratır. Bu ürünün standı ise metal malzeme yapısıyla dikkat çeker. Siyah renkli metal, modern çizgileriyle ön plana çıkar. Gönül 7'li bambu kapaklı beyaz porselen baharat takımı yorumları, ürünü daha önceden satın almış alan kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Siz de bu kullanışlı ve şık baharat takımını satın almak için Trendyol'u tercih edebilir, sadece birkaç tıklamayla satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.