GOLDEN PLANUM Lanscape Plant N-p-k (bitkilerin Makro Ve Mikro Besini) Tüm Bitkiler Için Sıvı Besin Gübresi 250 Cc

95 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
800 TL'ye 10 TL İndirim
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

GOLDEN PLANUM Lanscape Plant N-p-k (bitkilerin Makro Ve Mikro Besini) Tüm Bitkiler Için Sıvı Besin Gübresi 250 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saklı Bahçemiz Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN KIRANSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5561173127
    Bu ürün Saklı Bahçemiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lanscape Plant N-P-K (Bitkilerin Makro ve Mikro Besini) Ürün Tanıtımı: Lanscape Plant N-P-K İç Mekan, dış mekan ,çiçekli ve çiçeksiz tüm bitkilerinizde yapraktan ve özellikle topraktan kullanılan, bitkilerin makro ve mikro besin elementi ihtiyacını gidermek, gelişimini optimum seviyeye çıkarmak için özel formüle edilmiş bir genel kullanım gübresidir. Bitklerin kökleri tarafından kolayca absorbe edilir. Bitkilerde sağlıklı ve dengeli bir kök-gövde-çiçek gelişimini teşvik eder. Bitkilerin daha hızlı büyümesini, gelişmesini boylu ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Kök ve gövde yapısını güçlendirir. Bitkilerin yeşil aksamını canlı tutar. Uzun süre yeşil kalmasını sağlar. Sıcak ve soğuğa karşı bitki direncini artırır. Kullanımı : Haftalık ve 15 günlük rutin uygulamalarda ekstre halindeki üründen 1 lire suya 30 cc ile yapraktan uygulanır. Topraktan ise 15 litre su ile 250cc ürünün çoğaltılıp seyreltilmesiyle çiçekler toprağı suya doyuncaya kadar sulanır. · Zehirli değildir. Fakat çocukların erişemeyeceği yerlerde saklanması tavsiye edilir. · Deri ve göz temasından kaçınınız. · Kullanmadan önce çalkalayınız. · Ürünü buhar ve zerrelerini teneffüs etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
  • Ağırlık 250 gr
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver