Gold Beauty 4d Kolay Uygulanabilir Doğal Ipek Takma Kirpik

89 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Gold Beauty 4d Kolay Uygulanabilir Doğal Ipek Takma Kirpik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOMARKT LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: ÖZDEN GÖZLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4110079604
    Bu ürün COSMOMARKT LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takma kirpik Göz makyajının en önemli kısımlarından biri kirpik makyajıdır. Sadece kirpikleri daha dolgun göstererek gözlerinizi hatta yüzünüzü daha çekici kılabilirsiniz. Takma kirpikler de bu açıdan çok keyifli sonuçlar verebilir. Bakışları çekici kılmak, gözlere daha kadınsı bir etki vermek üzere ve kesinlikle daha genç görünmek üzere takma kirpik kullanımı çok etkili olabilir. Takma kirpik nasıl takılır? Takma kirpik modelleri burada çok etkilidir. Bazı takma kirpik modellerini tek başınıza kolayca uygulayabilirsiniz. Ancak bazı ürünler için yardım almak gerekebilir. Kirpiklerin arasına serpiştirilen ince takma kirpik modellerini genellikle uzman yardımı ile takmak daha doğrudur. Bütüncül olan takma kirpik modelleri ise ürünün içeriğinde bulunan yapıştırıcı ile kendiniz de takabilirsiniz. Kirpik bitiminden itibaren yapıştırıp kuruması için biraz beklemeniz yeterlidir. Takma kirpik ne kadar dayanır? Bu ürünler yapıştırıcı ile göz-Kirpik bitimine yapıştırılırlar. Yapıştırıcılar da genellikle su bazlıdır. Su bazlı yapıştırıcı, sıvıya temas ettikçe bozulur ve tutma özelliğini kaybeder. Bu da demen oluyor ki, takma kirpikler, yüzünüzü yıkadıkça ya da duş aldıkça çıkarlar. Bu nedenle takma kirpik taktıktan hemen sonra duş almamanız ve yüzünüzü yıkarken de dikkat etmeniz gerekir. Takma kirpik ne zaman kullanılır? Çok yoğun kirpik dokulu olan ve çok uzun olan takma kirpik modelleri için gece kullanımı veya özel günler daha uygundur. Ancak ince kıl yapılı, doğal görünümlü ürünler günlük hayatta da güvenle kullanılabilir. Takma kirpik kullanımında dikkat edilecekler Takma kirpik üzerine maskara sürmek mümkündür. Ama bu işlem kirpiklerin yerinden çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle maskara sürmeden ya da öncesinde uygulayarak kullanabilirsiniz. Krem gibi ürünler kirpiklerin cilde tutunmasını sağlayan yapıştırıcıyı bozabilir. Işlemin hemen öncesinde krem kullanmamalısınız.
Geri Bildirim Ver