Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb

4.750,92 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUJIFILM Satıcı Ünvanı: FUJIFILM DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388002018900010 Vergi Kimlik Numarası: 3880020189
    Bu ürün FUJIFILM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M1 RGB Mini Mobil Video Işığı RGB Mini Led Işık M1, kompakt ve hafiftir. Ufak boyutlu olmasından dolayı rahatça cebinizde bile taşıyabilirsiniz. Üç moddan oluşan M1, RGB modunda ton ve doygunluk kontrolünde 360 renk arasından kolayca seçim yapmanızı, CCT modunda 2500K ila 8500K arasında ve FX ışık efekti modunda 15FX arasından seçim yapmanızı sağlar. (40 adet ön ayarlı özel efektler) Yaratıcı Sonuçlar Elde Etmek İçin Üç Farklı Mod RGB Mod İstediğiniz rengi oluşturmak için tonu, renk doygunluğunu ve parlaklığını kolayca ayarlayabilirsiniz. CCT Mod CCT modunda tungsten veya gün ışığında hızlı bir şekilde renk sıcaklığını 2500K ila 8500K arasında hassas bir şekilde ayarlayabilirsiniz. -M1, 97 CRI ve 97 TLCI değerleri ile doğal ve bozulmamış renk sunumu sağlar. Dahili 15 farklı özel Fx Işık Efekti Dramatik aydınlatma ortamını yakalamak için toplamda 40 farklı ön ayar içeren 15 çeşit Fx özel ışık efekti vardır. Yüksek Performanslı ve Uzun Ömürlü Dahili Lityum Batarya 2410mAh dahili Lityum batarya, USB Type-C şarj (5V/2A) Tam güçte 2.5 saat çalışır. Dahili Eklemli Braket İle Kolayca Yönlendirebilme Eklemli braket tasarımı, farklı açılardan 1/4 dişe monte edilebilir ve kamera flaş kızağına takılabilir. Kolay Kullanım, Küçük ve Hafif M1'in tüm modları ve özellikleri yan tarafındaki çevrilebilir tuş ile gerçekleşir. FN ve çevrilebilir tuşa aynı anda basıldığında tüm ayarları gerçekleştirilebilir. Kutu İçeriği 1x M1 RGB Mini Mobil Video Işığı
  • 1x Type-C USB Kablo
  • 1x a1/4-20" Flaş Kızağı
  • 1x İngiliz Anahtarı
  • 1x Taşıma Çantası
  • 1x Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb ile Yaratıcı Sonuçlar

Godox M1 rgb mini mobil video ışığı kompakt ve hafiftir. Küçük boyutu cebinizde taşımayı kolaylaştırır. Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB, RGB modunda ton ve doygunluğu kontrol eden 360 renk, CCT modunda 2500K ila 8500K ve FX aydınlatma efekti modunda 15FX olmak üzere üç moddan oluşur. Bu açıdan istediğiniz rengi oluşturmak için tonu, doygunluğu ve parlaklığı kolayca ayarlayabilirsiniz. CCT modu, renk sıcaklığını tungsten veya güneş ışığında 2500K ila 8500K arasında hızla ayarlamanıza olanak tanır. M1, doğal, distorsiyonsuz renksel geriverim sağlamak için 97CRI ve 97TLCI değerlerine sahiptir. Dramatik aydınlatma ortamlarını yakalamak için toplam 40 farklı ön ayarlı 15 farklı Fx özel aydınlatma efekti vardır. 2410mAh dahili lityum pil, USB Type C üzerinden şarj edilir 2,5 saat boyunca çalışır.

  • İstediğiniz Renk ve Doygunluk Sizinle
  • Şarj Edilebilir
  • Anı Ölümsüzleştirmek İsteyenlere

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Özellikleri

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Özellikleri

Fotoğrafları kaydetmek, hızlı zamanların ışığında anılarını ölümsüzleştirmek isteyen herkes için Godox mini mobil video ışığı harika bir seçenektir. Teknoloji geliştikçe anı yakalamak için kullanabileceğiniz cihaz seçenekleri de gelişir. Yüksek çözünürlüklü kameralara sahip akıllı telefonlar ve tabletler de zaman içinde geliştirilerek daha fazla kişinin fotoğraf ve video çekmesini kolaylaştırdı. Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB özellikleri ile cep telefonu çekimi, video çekimi, ürün çekimi, makro çekimi ve daha fazlası için idealdir. Hafif ve taşıması kolay bu ışık, doğru renk sıcaklığı özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda maksimum ışık parlaklığı ayarlanarak kullanıldığında tam şarj olduğu zaman yaklaşık 70 dk kadar aktif çalışma gösterebilir. USB portu üzerinden şarj edilebilir. M1'in tüm modları ve işlevleri yandaki döner düğme ile gerçekleştirilir.

15 Farklı Efekti ile Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb Kullanımı

15 Farklı Efekti ile Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb Kullanımı

Kamera, anıları kalıcı olarak ölümsüz kılmak için kullanılır. Fotoğraf ve videoları dilediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra ışık, daha profesyonel fotoğraf çekmek isteyen herkes için çok önemli bir faktördür. Genel çekim akışını etkileyen güneş ışığı bazı durumlarda yeterli olmayabilir. Ancak Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB kullanımı ile yeterli ışık yoğunluğu elde edilebilir. Bu ışıkları kullanarak net bir görüntü elde edebilirsiniz. Güneş ışınlarının sıcaklığını taklit etmeyi amaçlayan bu araçları kullanırken, hedef genellikle 5500 Kelvin'dir. Bu beyaz ışık ile sıcak ve soğuk renkleri kolayca yakalayabilirsiniz. Bu, anlık ışıklar oluşturmak için kullanılan ilk flaş ve sabit ışıklar için de geçerlidir. Fakat Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB içeriği ile istediğiniz görüntüleri size sunar.

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb M1 RGB Yorumları

Godox Mini Mobil Video Işığı M1 Rgb M1 RGB Yorumları

Kamera üzerindeki ışık, daha geniş bir çekim açısı sağlar. Bu ışıklar genellikle yapı olarak hafiftir ve gerçekçi renk işleme tekniklerine sahiptir. Farklı boyutlardaki bu ürünler video kaydı için kullanılabilir. Bu açıdan Godox mobil video ışığı, dikey veya yatay konumda kullanarak çekim yaparken ışığı kolayca hareket ettirmenizi sağlar. TBu ışıklar ile yüksek kaliteli çekimler yapabilirsiniz. Bu açıdan Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Tüm ayarlar FN tuşu ve döner düğmeye aynı anda basılarak yapılabilir. Ayrıca kompakt alüminyum ışık sadece 240g ağırlığındadır. Ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak için ise Trendyol üzerinden Godox mini mobil video ışığı M1 rgb M1 RGB yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.