GLUTENSİZ FABRİKA Sade Karabuğday Patlağı 12 Paket

435 TL
(36,25 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GLUTENSİZ FABRİKA Sade Karabuğday Patlağı 12 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLUTENSİZ FABRİKA Satıcı Ünvanı: SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742079435300001 Vergi Kimlik Numarası: 7420794353
    Bu ürün GLUTENSİZ FABRİKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karabuğday Patlağı %100 Doğal ve Katkısız Glutensiz Atıştırmalık -Karabuğday patlağı sadece karabuğday kullanılarak üretilir. İçerisinde başka hiçbir şey bulunmaz. -Yüksek oranda lif içerir. -Her pakette 14 gram protein bulunur. -Sağlıklı atıştırmalık kategorisinde tercih edebileceğiniz en temiz ürünlerden birisidir. -Raf ömrünü uzatan kimyasallar barındırmaz. -Aileniz ve sevdiklerinizle güvenle tüketebilirsiniz. -Ezme, reçel, bal ve labne gibi birçok sürülebilir ürünle tüketilebilir. -Bir adet karabuğday patlağı sadece 32 kaloridir. Bu da düşük kalorili atıştırmalık içerisinde yer almasını sağlar. -Zengin besin değeri ile kaliteli gıdalar içerisinde bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Paket İçeriği 10 - 49
  • Form Yumuşak
Geri Bildirim Ver

Glutensiz Fabrika Sade Karabuğday Patlağı 12 Paket

Beslenmesine dikkat edenler sağlıklı yiyecekler tüketmeye özen gösterir. Ara öğünlerde ya da hızlı bir şekilde yemek yemek gerektiği zamanlarda sağlıklı atıştırmalıklar kurtarıcıdır. Glutensiz karabuğday patlağı hem besleyici hem de doyurucu bir atıştırmalık seçeneğidir. Karabuğday kuzukulağıgiller ailesinin bir üyesidir. Glutensi̇z Fabri̇ka sade karabuğday patlağı 12 paket içeriği ile avantajı bir üründür. Glutensiz bir atıştırmalık olan ürün bu gluten hassasiyeti olan insanlar için güzel bir seçenektir. Karabuğdayın sahip olduğu besleyici özellikler sayesinde belirli rahatsızlıkları bulunanlar için de diyetlerine eklenebilecek güzel bir alternatiftir. Bu glutensiz atıştırmalık %100 karabuğdaydan meydana gelir. Koruyucu ya da tatlandırıcı herhangi bir katkı maddesi içermeyen ürün vegan beslenmeye de uygundur. Katkı maddesi içermemesi ürünün dikkat çeken özellikleri arasındadır. Sağlıklı beslenmek isteyenler bu ürünü rahatlıkla tüketebilir.

  • Glutensiz atıştırmalık
  • Katkı içermez
  • Besleyici

Lezzetli Atıştırmalık Glutensi̇z Karabuğday Patlağı

Lezzetli Atıştırmalık Glutensi̇z Karabuğday Patlağı

Doğal ve katkı maddesi içermeyen bir ürün olan bu lezzetli atıştırmalık yüksek oranda lif içeriğine sahiptir. 12 paketten oluşan kutu içeriğinde her bir paketin protein miktarı 14 gramdır. Her paket 88 gramdır. Karabuğday tüketiminin lezzetli bir yolu olan bu ürün ile pratik atıştırmalıklar hazırlamak mümkündür. Zengin bir protein kaynağı olarak sayılabilen Glutensiz Fabrika karabuğday patlağı son derece lezzetlidir. Lif içeriği yüksek olan gıdalar sindirim sistemini destekleyici özelliktedir. Ayrıca lifli yapıya sahip olan bu atıştırmalık hızlı ve uzun süreli tokluk hissi oluşturur. Çölyak hastalığına sahip olanların rahatlıkla tüketebileceği ürün gluten içermemesi ile ön plana çıkar. Karabuğday magnezyum, fosfor, demir ve potasyum yönünden zengindir. Mineral bakımından zengin olan bu atıştırmalık kansızlığa da iyi gelebilir. Siz de bu lezzetli atıştırmalığı rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Glutensi̇z Fabrika Sade Karabuğday Patlağı Yorumları

Glutensi̇z Fabrika Sade Karabuğday Patlağı Yorumları

Karabuğday patlağı Glutensiz Fabrika markası tarafından hazırlanan ve hijyenik ambalajlarla paketlenin son derece doyurucu ve lezzetli bir atıştırmalık çeşididir. Tüketildiği durumlarda pek çok fayda sağladığı bilinen ürün vücutta enerji artışı sağlar. Sağlıklı beslenme olanağı sunarken bunun yanı sıra doyurucu özellik gösteren bu atıştırmalık birbirinden farklı şekillerde tüketilebilir. Direk sade haliyle tüketilebilen ürün üzerine çeşitli gıdalar sürülerek daha da lezzetli hale getirilebilir. Yer fıstığı ezmesi, yağsız krem peynir gibi kalorisi düşük sürülebilir gıdalar ile birleşerek doyuruculuğu arttırılan ürünü bu şekilde daha eğlenceli tüketebilirsiniz. Lifli yapısı sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Sürekli tüketimiyle fayda elde edilebilen atıştırmalığın besin değerleri zengindir. Kilosuna dikkat edenler için hafif bir alternatif olan bu ürün 100 gr içerisinde yaklaşık 14 gr protein içeriğine sahiptir.

Glutensi̇z Fabrika Sade Karabuğday Patlağı 12 Paket Fiyatı

Glutensi̇z Fabrika Sade Karabuğday Patlağı 12 Paket Fiyatı

Sağlıklı ve besleyici bir gıda maddesi olan karabuğday protein ve lif gibi vücudu destekleyen bileşenler bakımından oldukça yüksek değerlere sahiptir. 100 gr’da 387 kcal enerji bulunan ürün buğday alerjisi bulunanlar için güzel bir alternatiftir. Düşük kalori değeri sayesinde diyet listelerinde kullanılabilen atıştırmalık iyi bir kahvaltılık ve ara öğün seçeneğidir. Greçka adıyla da bilinen karabuğdayın yüksek ısıda patlağının oluşturulması ile meydana gelen ürünlere yuvarlak şekil verilerek paketlenir. Yoğun tadı olan ve ağızda dağılan yapısı ile son derece keyifle tüketilen atıştırmalıklar çeşitli tariflerin hazırlanmasında da kullanılabilir. Glutensi̇z Fabri̇ka sade karabuğday patlağı 12 paket fiyatı belirlenirken ürün özellikleri dikkate alınır. Glutensi̇z Fabri̇ka sade karabuğday patlağı 12 paket yorumları bu lezzetli atıştırmalık hakkında ki yorumlar ürün hakkında bilgi edinmemize yardımcı olur. Bu avantajlı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.