Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Betaplus Satıcı Ünvanı: BETA PLUS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167058786900018 Vergi Kimlik Numarası: 1670587869
    Bu ürün Betaplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gloriois beyaz gaming mouse F klavye modelleri için uygun olarak tasarlanmış RGB ışık sistemli mouse modelidir. Delikli sistemleri ile terleme yapmadan sağlıklı kullanım sağlar.
  • Kablolu oyuncu mouse 69 gram ağırlığında hafif ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Bal peteği şeklinde tasarımı ile pratik kullanım imkanı sunar.
  • Glorious Model D kablosuz model esnek yapısıyla sanki kablo yokmuşçasına rahat bir kullanma imkanı sunar. Cihazınızın ayakları 0.81 milim diğerinde olup fareyi hareket ettirirken oldukça rahat bir kullanım sağlar.
  • Glorious Model O kablosuz mat beyaz gaming mouse gibi 3360 optik sensör ile tarama özelliğine sahiptir. 0.7 milim kaldırma mesafesi ile bilgisayar oyunlarda mükemmel performans yakalamanızı sağlar.
  • Optik oyuncu mouse 67 milim genişlik, 42 yükseklik ve 128 milim uzunluğa sahiptir. 20 milyon tıklama oranına sahip cihaz uzun süre kullanım imkanı sunar.
  • Herhangi bir yazılım ya da kurulum gerektirmeden çalışan 5 tuşlu mouse ışık ayarlarını istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
  • 10000 DPI gaming mouse kırmızı, sarı, mavi ve yeşil RGB Işık ayarları ile konforlu kullanım sağlar7. Oyuna daha renk ve heyecan katmanıza destek olur.
  • 2 metre kablo uzunluğuna sahip cihaz USB girişi ile bağlantı sağlar. Hafif ve esnek yapısı sayesinde pratik kullanım imkanı tanır.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 10000 - 15000 Dpi
  • Buton Sayısı 5
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Beyaz
  • Tuş Düzeni F Klavye
Geri Bildirim Ver

Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz GD-WHITE

Glorious model d gaming mouse mat - beyaz özellikleri ve şık tasarımı ile kullanıcısını memnun eder. Göz alıcı model, teknik detaylar açısından da kullanıcılar tarafından rağbet görür. En iyi performans gösteren bu ürün, her şeyden önce kavrama özellikleri açısından öne çıkar. Ayarlanabilir hız ve hassasiyet oyun fareleri, yüksek kapasiteli oyunlar için ihtiyacınız olan performansı elde etmenize yardımcı olur. Oyun faresi modelinizden doğru ürünü seçmek oyununuzun ve cihazınızın verimliliğini artıracaktır. Doğru ürünü seçmek, sevdiğiniz oyun türünü belirlemekle doğrudan ilgilidir. Oynadığınız oyunlarda en sık kullandığınız mouse özelliklerini bildiğinizden emin olmanız gerekir. Örneğin, daha fazla hız detayı kullanmak istiyorsanız, yüksek hız hassasiyeti olan Glorious model d gaming mouse mat – beyaz modelini seçebilirsiniz.

  • Yüksek Hız Hassasiyeti
  • Verimli Cihaz Özelliği
  • Çeşitli Modeller ile Ayrıcalığı Keşfet

Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz GD-WHITE Kullanımı

Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz GD-WHITE Kullanımı

Glorious model d gaming mouse mat - beyaz kullanımı oldukça kolaydır ve size istediğiniz oyun deneyimini çok kolay bir şekilde yaşatır. Bu ürünün kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, ürünü kullanmadan önce sizin için en uygun DPI'yi ayarlamanız gerekir. Bu bağlamda, düşük bir DPI ayarı seçerek başlayabilir ve refahı ölçerek belirli aralıklarla refahı nasıl artıracağınızı seçebilirsiniz. DPI ayarını değiştirmek için klavyenin ortasını takip etmeli ve oyun faresi modelini, tercihleri ve hassasiyet seviyesini yerleştirmelisiniz. Glorious model d gaming mouse mat - beyaz kullanım kılavuzunu okuyarak özellikleri, fonksiyonel tuşları gibi detaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede yanlış bir hareket sergilemekten kurtulabilirsiniz. Ayrıca oyun deneyiminizle beraber tatmin sunan başarılar elde etmeye başlayabilirsiniz. Bu açıdan Glorious model d gaming mouse mat - beyaz içeriği ile istediğiniz ayarlara getirilebilir.

Glorious Model D Gaming Mouse ile Eşsiz Oyun Deneyimi

Glorious Model D Gaming Mouse ile Eşsiz Oyun Deneyimi

Oyuncuların uzun yıllardır kullanmakta olduğu mat beyaz oyuncu mouse dikkatli kullanılması gereken bir cihazdır. Bu hem normal hem de oyun bilgisayarlarına uyan parçalardan biridir. Bilgisayarınıza kablolu olarak bağlayacağınız bu ürün için, kabloyu kullanmadan önce kabloyu bilgisayar kasasındaki ilgili uyduya bağlayabilirsiniz. Başlamak için fazladan çaba harcamanıza gerek yoktur. İki düğmeli fare modellerinde oyun için tasarlanmış bir alt düğme, yan düğme ve orta düğme de bulunabilir. Oyunun şemasına göre dilediğiniz oyun için en uygun modeli kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Böylece zamanla alıştığınız oyunlar ve GD-WHITE sayesinde hızlanmaya devam edebilirsiniz. Özellikle grup strateji oyunları son yıllarda oyun severlerin gözdesi haline gelmiştir. Strateji oyunlarında hızlı hareketler o kadar önemlidir ki ürün üzerindeki ek butonların çok fazla faydası olur. Ayrıca oyununuzun nasıl yapılandırıldığına bağlı olarak tuşlara farklı görevler atayabilirsiniz.

Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz Yorumları

Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz Yorumları

Tüm bilgisayarlarla uyumlu Glorious beyaz oyun faresi modeli çoğu oyun bilgisayarıyla uyumludur. Bu açıdan ürün, yüksek kaliteli, uygun fiyatlı, yumuşak ve ergonomik tasarımlıdır. Çeşitli modeller ile ayrıcalıklar sunan ürün, Glorious model d gaming mouse mat - beyaz kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Hem normal hem de oyuncu bilgisayarları ile uyumlu ve insanların oyun ihtiyaçları için mükemmel bir modeldir. Özellikle oyuncu bilgisayarlarında kullanıldığı zaman daha verimli olduğunu kanıtlamıştır. Oyunda birinci kişi rolünü üstleniyorsanız, bu özelliklerde öne çıkan seçenekleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu aşamada tercih edebileceğiniz Glorious mouse, kullanıcılar tarafından tam not almıştır. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz. Bu sayede Glorious model d gaming mouse mat - beyaz yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.