Gloria 3 Yaş 12 Lt Saksıda Manolya Çiçeği Fidanı Boy 70-90 Cm

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gloria 3 Yaş 12 Lt Saksıda Manolya Çiçeği Fidanı Boy 70-90 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gloria Fidancılık Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Vergi Kimlik Numarası: 2300661634
    Bu ürün Gloria Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANOLYA ÇİÇEĞİ FİDANI BOY 50 CM Fidanın satıştaki boyu : 70-90 cm civarı Fidanın yaşı : 3 yaşında Dikim zamanı : Saksılı ve topraklı satıldığından her ay , her mevsim dikilebilir. Manolya fidanının ışık isteği: Yarı güneş gören yerlerde güzel gelişir. Fidanın satıştaki miktarı: 1 adet Dayanabileceği en düşük sıcaklık : 15 derece Yaprak dökme özelliği : Kışın yaprak dökmez. Manolya fidanının nereye dikileceği : Bahçe ve teras Formlu yetişme boyu :10 metre Fidanın sulama isteği : Dikildikten sonra fazla su istemez. Şayet susuz ve kurak bir yere diktiyseniz mutlaka dibi kurudukça sulanmak ister. Budama zamanı ve şekli : Her yıl düzenli aralıklarla dış yapraklarını budayabilirsiniz. Manolya fidanının gübreleme zamanı: Senede bir kez 15 + 15 + 15 adlı gübre ile gübreleme yapmanız yeterli olacaktır. İlaçlama zamanı : Yapraklarında karalar oluşup birde bit basarsa insektisit ve fungusit cinsi ilaçlar alıp üzerine püskürtünüz. Fidanın büyüme hızı : Manolya yavaş uzayan bir bitkidir. Yılda normal hızında 15 - 20 cm uzayabilir Üretim durumu : Özel çelikleme yöntemi ile Yaklaşık kaç yıl yaşar : 50 yıl yaşayanlarına rastlanmıştır. Satışta hangi kaba dikilmiş: 29 cm çapında saksıda satılıyor. Altında kaç kg toprak var : 15 kg civarı Manolya fidanı dikim bilgisi : Dikim çukurunu büyük kazıp içine yumuşatılmış toprak doldurup dikiniz. Etrafına havuz yapıp bolca can suyu veriniz. Dibine ilk 2 ay gübre atmayınız. Çiçek rengi : Çiçeği beyaz renktedir. Fidanın dikim aralığı : 3 - 4 metre ara ile dikilebilir. Manolya fidanı ev ya da balkonda bakılır mı ? : Evde pek bakılmaz ama balkonda geniş bir saksıda bakabilirsiniz. Fidan size geldiğinde yapılacak işler : Paketinden kırmadan çıkartıp hemen sulayınız. Dikeceğiniz zamana kadar gölgede bekletiniz.
Geri Bildirim Ver