Givenchy L'ınterdit Edp 50 ml Kadın Parfüm 3274872372146

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.449,50 TL3.235,75 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.449,50 TL3.235,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.452 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Givenchy L'ınterdit Edp 50 ml Kadın Parfüm 3274872372146

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Givenchy L'Interdit, kendi sınırlarını aşmaya ve yasak olanın heyecanını tatmaya cesaret eden tüm kadınların kokusu... Paçuli ve vetiverin yoğun dumanlı ve odunsu notaları, bu kokuya otantik, vahşi ve şehvetli bir güç katıyor. Yasemin, portakal çiçeği ve sümbülteberden oluşan beyaz çiçek notaları ve siyah odunsu notalar arasındaki güçlü kontrast, akılda kalıcı, sofistike, kadınsı ve son derece bağımlılık yaratan bir koku izlenimi veriyor. Usta parfümörler Dominique Ropion, Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından tasarlanan L’ Interdit, içeriğindeki beyaz çiçek buketi ile portakal çiçeği, yasemin ve sümbülteberin müthiş uyumundan oluşuyor. Göz alıcı yeraltı çiçeği ışığa çıkıyor... Portakal çiçeği ve sümbülteberin yıkıcı birliği, heyecan verici bir çiçek paradokus tarafından bozuluyor. Karanlık, hipnotik bir kalbi açığa çıkaran şehvetli beyaz bir çiçek, vetiver ve paçulinin derin odunsu notaları tarafından kışkırtılmış yanardöner beyazın şok cazibesi ile karşılaşıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Givenchy L'Interdit EDP 50 ml Kadın Parfüm

Parfüm kadınların sıklıkla kullandığı bir üründür. Güzel kokusu, antialerjik olma özelliği ile öne çıkan Givenchy L'Interdit, kadınlar tarafından beğeni toplar. Doğal çiçek notlarına sahip olan hoş kokulu bir parfümdür. Yalnızca günlük olarak değil, özel davetlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sıktığınız zaman gün boyu üzerinizde kalabilen yapıya sahiptir. Kadınsı, çekici ve hoş kokulu olmak isteyen kadınların sevebileceği bir parfümdür. Ayrıca odunsu notalarıyla cazibeli ve güçlü bir kadın imajı oluşturmanıza da yardımcı olabilir. Kalıcı ürünün ideal boyutu gün boyunca çantada taşımaya olanak tanır. L’Interdit Givenchy parfüm, sevilen çiçeklerin notalarından ve odunsu kokusundan dolayı müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de bu tarz kokulardan hoşlanan biriyseniz ister kendiniz isterseniz sevdikleriniz için bu parfümü almayı düşünebilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcılık
  • Çiçek özleri ve odunsu koku
  • Antialerjik içerik

Hoş Kokulu Givenchy L'Interdit EDP 50 ml Kadın Parfüm

Hoş Kokulu Givenchy L'Interdit EDP 50 ml Kadın Parfüm

Kadınların kullanmaktan zevk aldığı, güzel ve çekici kokularıyla beğenilen Givenchy L’Interdit EDP; yasemin ve portakal çiçeği özlerinden, aynı zamanda odunsu esanslardan oluşur. Feminen bir kokuya sahip ürünü dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. İster günlük olarak isterseniz de özel davetler için tercih edebileceğiniz hoş bir üründür. Dermatolojik olarak test edilerek üretilir. İçeriğinde alerjiye sebep olan veya cilde zarar veren herhangi bir madde bulunmaz. Ürün yapısında bozulma olmadan uzun süre kullanabilirsiniz. L'Interdit EDP sevilen kokusu ve şık tasarımlı ambalajıyla birçok kişinin ilgisini çeken bir parfüm olduğu gibi, kalitesiyle de göz doldurur. 24 saat üzerinizden uçmayan kalıcı kokuya sahip olduğu için sürekli tazelemenize gerek kalmadan uzun süre kullanabilirsiniz. Beyaz çiçeklerle siyah odunsu notaların zıtlığının uyumundan ortaya çıkan bu hoş feminen kokuyu siz de tercih edebilirsiniz.

Çiçeksi ve Feminen L’Interdit Givenchy Parfüm

Çiçeksi ve Feminen L’Interdit Givenchy Parfüm

Bitki özlerinden elde edilen kokularla üretilen markanın parfümü, şeffaf yapıya sahiptir. İçeriğinde cilt hastalıklarına neden olabilecek boya ya da alüminyum gibi hiçbir kimyasal madde barındırmadığı için güvenle satın alabilirsiniz. L’Interdit EDP 50 ml kadın parfüm 3274872372146, paçuli ve vetiver özlerinden yoğun dumanlı aroma elde edilerek üretilir. Markanın parfümü odunsu notalarla birlikte; yasemin, portakal çiçeği ve sümbülteber kokularını barındırır. Bu sayede feminen bir koku elde edilir. Givenchy L’Interdit EDP 50 ml kadın parfüm siyah odunsu notalarıyla cazibe ve çekicilik katar. Dilerseniz kendiniz dilerseniz de sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz iyi bir seçenek olabilir. Şık tasarımlı şişesiyle öne çıkan ürün, müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. Ürünü satın almadan önce detaylı bilgi edinmek isterseniz L’Interdit Givenchy kullananların yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Givenchy L’Interdit EDP

Uygun Fiyatlı Givenchy L’Interdit EDP

Her kadının severek kullandığı kaliteli markanın bu parfümü, kullananlar tarafından önerilir. Çeşitli çiçek ve odunsu özlerle hazırlanan kokularıyla farklılık sunan bir parfümdür. Her ortamda ve her mevsimde rahatlıkla kullanılabilen hoş esanslara sahiptir. L’Interdit Givenchy yorumları ürünü deneyen gerçek müşteriler tarafından yazılır. Satın almadan önce yol göstermesi için siz de müşteri yorumlarını inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. İdeal boyutuyla ve güzel kokusuyla her tarzdan kadına hitap eden bir üründür. Şişe ölçüleri sayesinde her zaman kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Kalıcı olmasıyla ekonomik bir üründür. Sık sık tazelemenize gerek kalmayacağı için uzun süreli olarak rahatça kullanabilirsiniz. Givenchy L’Interdit fiyatı değişiklik gösterebilir.Online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden L'Interdit Givenchy parfüm fiyatını inceleyerek markanın bu feminen, çiçeksi ve hoş kokulu parfümünü anında sipariş verebilirsiniz.