Givenchy Insense Ultramarine Edt 100 ml Erkek Parfüm 3274870152566

4.097,40 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.146 TL

Ürün Bilgileri

Givenchy Insense Ultramarine Edt 100 ml Erkek Parfüm 3274870152566

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİLAY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLAY KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296060584100001 Vergi Kimlik Numarası: 2960605841
    Bu ürün DİLAY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Insense Ultramarine Edt 100 ml Erkek Parfüm 3274870152566

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Givenchy Insense Ultramarine Edt 100 ml Erkek Parfüm

EDT sınıfında olan parfümler uzun süre kalıcı oldukları için tercih edilirler. Temiz bir tene ve kıyafete sıkıldığı zaman 8 saat ila 48 saat arasında kalıcılık vadeden kokular vardır. Onlardan biri olan Givenchy EDT Insense erkeklere cazibe katan özel bir formüle sahiptir. Uzun süre kalıcı etkisi ile her daim dinamik ve taze hissettirir. Özel günlere değer katan hediye alternatiflerinden biri olan parfümler, yakınlarınız için kullanışlı ürünlerdir. Erkek kardeşiniz, eşiniz, babanız veya partneriniz için tercih edebileceğiniz Givenchy Insense imza niteliğinde bir kokudur. Her zaman kullandığı parfümden sıkıldığı için değiştirmek isteyen ya da yeni bir şeyler denemeyi seven maceracı ruhlar için geliştirilen bu formül etkileyici aromalarla tasarlanır. Siz de bu ürünü inceleyerek kendiniz veya yakınlarınız için alabilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • Çarpıcı formül
  • Zararsız içerik

Givenchy Insense Ultramarine EDT Erkek Parfüm Özellikleri

Givenchy Insense Ultramarine EDT Erkek Parfüm Özellikleri

Parfümler formüle edilirken çeşitli kategorilerle ayrıştırılır. Hedef yaş aralığı, yaz veya kış aromaları gibi faktörler içeriği belirlerken etkileyici unsurlardır. Ürünün gece ya da gündüz kokusu olarak ayrılması da mümkündür. Bazı kokular iş ortamı için uygunken bazıları özel randevularda karşı cinsin dikkatini çekmek için kullanılan afrodizyak etkili esanslarla hareketlendirilir. Givenchy Insense Ultramarine EDT 100 ml erkek parfüm modern, cesur, dinamik ve doğal karakter yapısına sahip olanlar için ideal bir alternatiftir. Ürünün nota piramidine odunsu kokular hakimdir. Aromatik meyvemsi notalar ile uyumlu bir ahenk yakalar. Tüm cilt tipleri için uygun olan Givenchy Insense EDT macera tutkunları, sporcular, outdoor aktiviteleri seven erkekler için özel olarak tasarlanan bir içeriğe sahiptir. Duru serinlik veren ve canlı tutan hissiyatıyla tehlikeler karşısında soğukkanlı kalabilen bir karizma vadeder.

Insense Ultramarine EDT 100 ml Erkek Parfüm Fiyatları

Insense Ultramarine EDT 100 ml Erkek Parfüm Fiyatları

Givenchy Insense Ultramarine EDT 100 ml erkek parfüm fiyatları formülde kullanılan ham madde tedariği, üretim süreci ve marka güvencesi gibi faktörlere göre belirlenir. Benzersiz bir koku deneyimi vadeden ürün üst notalarda baharat ve meyvelerle kokmaya başlar. Bergamot ferahlığı, karpuz tadı, frenk üzümü ve galbanum cazibesi ile etkileyicidir. Orta notalarında iris, karanfil, manolya, vadi zambağı çiçeklerine adaçayı, kakule ve nane tazeliği eşlik eder. Dip notalarda tütün, vetiver ve sedir ağacı kokusu ile vurucu bir etki yaratan parfüm müşterilerinden tam puan almayı başarır. Genç, orta yaş veya yetişkin bireylere hediye edilebilir olan ürün, esmer ya da sarışın fark etmeden her cilt tipinde kullanılabilir. Dört mevsim ferahlık ve tazelik veren kokusu ile gece ya da gündüz kullanımı için de idealdir.

Insense Ultramarine EDT 100 ml Erkek Parfüm Yorumları

Insense Ultramarine EDT 100 ml Erkek Parfüm Yorumları

Givenchy Insense Ultramarine EDT 100 ml erkek parfüm kullananlar girdikleri her ortamda dikkatleri çekmeyi başarabilirler. Dünyaca ünlü markanın uzman parfümörleri tarafından tasarlanan formül, orta segment fiyat kategorisinde yer alır. Kişisel bakım rutinlerine dikkat eden ve imajına önem veren yakınlarınıza verebilecek bir hediye arıyorsanız bu ürünü değerlendirmeye alabilirsiniz. Givenchy Insense Ultramarine EDT 100 ml erkek parfüm yorumları, ürünü uzun yıllar kullanan ve vazgeçemeyen müşterilerin hem görüşlerini hem de nedenlerini öğrenme fırsatı sunar. Kişisel tercihlere ve özelliklere seçilmesi gereken parfümlerin her zaman herkeste aynı göstermeyeceği de dikkate alınmalıdır. Ağır ve yapışkan kokulardan hoşlanmayanlar için ideal seçeneklerden biri olan Insense Ultramarine denemeye değer bir formüle sahiptir. Siz de bu kokuyu satın alarak girdiğiniz her ortamda hafızalara kazınan etkileyici bir imza atabilirsiniz.