8
Oto Far Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Gionmax Buharlı Far Temizleme Sıvısı 150 Ml Kloroform Araba Far Parlatma Kimyasalı

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gionmax Buharlı Far Temizleme Sıvısı 150 Ml Kloroform Araba Far Parlatma Kimyasalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Whitebox Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250434693
    Bu ürün Whitebox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kloroform kimyasaldır. Ürün 150 ML dir. Ürün Pleksiglass, akrilik levha veya akrilik parçaları birbirine yapıştırmak için kullanılmaktadır. Ayrıca yeni nesil araç far parlatma uygulamalarında da sıklıkla kullanılmaktadır. Ürünü uygun ekip Gionmax buharlı far temizleme cihazı kullanarak aracınız farlarının temizliğinde kullanabilirsiniz. Far’ın çizik ve kirliliğine göre uygun zımpara numarası ile zımparalanır. Daha sonra Gionmax far temizleme cihazı ıslatılarak far’ın yüzeyine uygulama yapılır. Ürünü far’ın tüm yüzeyine eşit uygulayınız. Tek bir noktaya uzun bir süre uygulama yapmayınız. Kullanım esnasında ürünü solmayınız. Uzun süre kullanılmayacak ürün cam bir kavanoza koyup ağzı hava almayacak şekilde bekletilmesi gerekmektedir
Geri Bildirim Ver

Gionmax Buharlı Far Temizleme Sıvısı 150 ml Kloroform Araba Far Parlatma Kimyasalı

Herhangi bir eşyanın kullanımında yeterli bakım sağlanmadığı zaman eskimeler ve yıpranmalar ile karşılaşılır. Bakım ürünleri de bu konuda eşyaların kullanım ömrünü ve kalitesini artırır. Gionmax buharlı far temizleme sıvısı 150 ml kloroform araba far parlatma kimyasalı, araçların daha temiz görünmesini sağlar. Kullanım amacına uygun olarak tercih edilir. Far ışıklarının trafikte herhangi bir sorun teşkil etmesinin önüne geçer. Güvenilir bir şekilde yolculuk edebilmenin temellerinden birini oluşturur. Araç farları, yetersiz ışığa sahip olup aydınlatma sırasında düşük seviyede olması istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Özellikle hava karanlık olduğunda araba farlarının önemi de artar. Işıklar, diğer sürücülerin aracı fark etmesini sağlar ve güvenliği artırır. Bunların temizlenmesi de bu sebeplerden dolayı büyük önem taşır. Kloroform parlatma kimyasalı farların ilk günkü parlaklığına kavuşmalarını sağlar.

  • Yüksek kalite
  • Güvenli sürüş deneyimi
  • Uygun fiyat

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Özellikleri

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Özellikleri

Farların dış kısmı darbelere karşı koruyuculuğa sahiptir. Ancak güneş ışığı gibi dış faktörlere bağlı kalarak uzun süreli kullanımlarda zamanla aşınır ve yeterli ışık veremez. Gionmax buharlı far temizleme sıvısı 150 ml, tam bu noktada beklentileri karşılar. Bunları istenen temizliğe kavuşturur. Temizliği için sık tercih edilen ürünlerden biridir. Çizilme veya kırılma gibi olumsuz etkilerde bulunmaz. Parlaklık kazandırır. Işıkların daha canlı bir şekilde yansımasını sağlayarak görüş alanını geniş tutar. Buharlı olması sayesinde pratik tekniklerle hasarsız bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. İhtiyaç duyulan işleme karşı istenen sonuçlar doğurur. Ek malzemeye gereksinim duyulmadan tek başına yeterli bir üründür. Düzgün bir şekilde temizleme ve parlatma etkisinde bulunur. Gionmax buharlı far temizleme sıvısı 150 ml kloroform araba far parlatma kimyasalı kullananlar ürün memnuniyetlerini dile getirir.

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Avantajları

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Avantajları

Temiz farlar eşliğinde yolculuklara çıkmayı mümkün hal getirir. İyi bir görüş açısı sunar. Araçları rahat kullanma açısında uygun ve pratik bir üründür. Herhangi bir yardıma ihtiyaç duyulmadan tek kişinin kolay bir şekilde temizleyebilmesine imkan tanır. Buharlı temizleme sıvısı, otomobil güvenliği için tercih edilir. Uygulama şekli son derece basittir. Buharlı özelliği ile sararan ve yıpranan farları parlatmada oldukça etkilidir. Sahip olduğu içerik ve buhar tekniği sayesinde araç farlarını ilk günkü parlaklık ve temizliğine kavuşturur. Orijinal haline yakın görüntüsü ile memnuniyet sağlar. Güvenliği ve yolda görülebilir olmayı sağlar. Bu durum trafikte önem derece yüksek bir noktadır. Yüksek performans ve verim almaya yardımcı olur. Gionmax buharlı far temizleme sıvısı 150 ml kloroform araba far parlatma kimyasalı yorumları da bu noktada yol gösterici niteliktedir.

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Fiyatları

Gionmax Buharlı Far Parlatma Kimyasalı Fiyatları

Far temizlemek ve parlatmak için kullanılan ürün, tüm araçlarda yüksek bir etki yaratır. Hassasiyet ve önem konusunda beklentileri karşılar. Güneşe uzun süre maruz kalma, kirlenme ve parlaklığını yitirme durumlarında yardıma koşan bir üründür. Pratik ve kolay kullanımı beğeni toplar. Araç farlarını temizleyerek güvenlik açısından yolculuklarda rahat edilmesini sağlar. Pürüzsüz ve temiz bir görünüm yaratır. Estetik bir görünüm kadar. Aracı yeni bir görünüme kavuşturur ve değerini artırır. Günlük hayatta belirli aralıklarda kullanmaya son derece uygundur. Kısa sürede tamamlanacak bir işlem olduğu için yormaz. Gionmax buharlı far temizleme sıvısı 150 ml kloroform araba far parlatma kimyasalı fiyatları, performans oranı ile karşılaştırıldığında uygundur. Birkaç dakika içerisinde sonuca ulaştıran kolay bir işlem sunar. Siz de aracınızı yeni ve güvenli bir hale getirmek için Trendyol üzerinden ürünü satın alabilirsiniz.