Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi + 2 Yedek Başlık

243,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,90 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi + 2 Yedek Başlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon Kozmetik Satıcı Ünvanı: İLGÜNLER 2000 GIDA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471011839800013 Vergi Kimlik Numarası: 4710118398
    Bu ürün Reyon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi + 2 Yedek Başlık

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi ile Pratik Tıraş

Bütün cilt tipleri üzerinde en iyi tıraş keyfini yaşatan Gillette Mach3 tıraş makinesi kullananların oldukça memnun olduğu tercihlerdendir. Cilt yüzeyi üzerinde rahatça hareket eden yapısı sayesinde yüz hatlarına uygun hızlı tıraş deneyimi sağlar. Farklı başlıklarla da kullanılabilen özelliği avantajlı seçenekler oluşturmaktadır. Sakalın hızlı ve kolayca kesilmesi sağlayan dizaynı tüketicilerin daha keyifli tıraş deneyimi yaşamasını sağlamaktadır. Birden fazla ve farklı renk seçenekleri ile kişi tercihlerinin zorlanmadan oluşması için önemli bir çeşitlilik oluşturuyor. Renk çeşitliliğini destekleyen oldukça farklı tasarım çeşitleri de bulunmaktadır. Kişinin tıraş esnasında yaşayacağı deneyimi oynar başlığı sayesinde rahat ve ergonomik başlığın yerleştirildiği sap dizaynı sayesinde de konforlu sağlıyor. Farklı birden çok çeşidinin olması sayesinde bütçe çeşitliliklerine hitap etmesi de mümkün oluyor. Artan çeşitlilik müşteriler için farklı açılardan satın alım avantajları oluşturmaktadır. Bütçeye hitap eden seçeneklerin fazlalığı gibi avantajı bulunuyor.

  • Pürüzsüz Tıraş Keyfi
  • Birden Fazla Tarza Hitap Eden Seçenekler
  • Bütçe Uygunluğu Olan Modeller

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özellikleri

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özellikleri

Değişebilen oynar başlığı sayesinde birden Gillette Mach-3 tıraş makinesi + 2 yedek başlık kullanımı iki parçayı bir araya getirerek sağlamak mümkün olmaktadır. İçerik olarak birçok kullanıcıya hitap eden tıraş makinesi paket seçenekleri ile de oldukça kişisel tasarımları oluşturmuş durumdadır. Milli takım özel paketler en çok tercih edilen ve beğeni toplayan paket tasarımlarından olmaktadır. Şık ve korunaklı paketi sayesinde işlevsel olduğu kadar beğeni oluşturan bir tasarım ile sunulmaktadır. Satın alınan bir ürünün içeriği kadar ambalajının da özenle hazırlanmış olması alışveriş severler için oldukça önemli bir ayrıntıdır. Gillette Mach-3 tıraş makinesi + 2 yedek başlık kullananlar satın almış oldukları farklı modeller ile ilgili bilgilendirici paylaşımlarda bulunmaktadır.

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi Yorumları

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi Yorumları

Yapılan birçok yorum alışveriş sürecinin her aşaması hakkında olabiliyor. Kargo, fiyat paket dizaynı olmak üzere farklı bilgilendirici yorumlara rastlamak mümkündür. Satın alınmak istenen Gillette Mach-3 tıraş makinesi + 2 yedek başlık almak isteyen müşteriler daha önceki yorumlardan destek alarak ihtiyacı olan malzemeye ulaşabilir. Bu noktada makinenin hangi özellikleri ile kullanıcıya avantaj sağladığı ya da renk seçenekleri hakkında da bu yorumlar bölümünden ilham olmak mümkündür. Birçok müşteri tıraş esnasında yaşamış olduğu deneyimleri özenle ve şeffaf bir şekilde kullanım sonrası paylaşabilir. Fiyat değişkenleri her an güncelleniyor olsa da konu ile ilgili bu nokta da bilgi paylaşımına ulaşmak mümkün olabilir. Kargonun hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşması ve paketlemenin göze hoş gelecek şekilde sunulmuş olması gibi önemli ayrıntılar bu bölümde yer almaktadır. Gillette Mach-3 tıraş makinesi + 2 yedek başlık yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi Fiyatları

Gillette Mach-3 Tıraş Makinesi Fiyatları

Alışveriş sürecinde dahil olan bir müşteri için kalite ve fiyat öncelikli önem sırasında yer alan ayrıntılardır. İhtiyacı olan bir Gillette Mach-3 tıraş makinesi + 2 yedek başlık içeriği satın almak isteyen tüketici öncelikle kendisine hitap edecek kalite ve fiyatta olup olmadığı özenle kontrol edecektir. Süreç devamında ürünün renk ve dizayn çeşitliliği de önemli olan konulardan olmaktadır. Üretim sürecindeki tüm ihtiyaç malzemeleri için oluşum sürecindeki koşullar farklı olduğu için fiyat değişiklikleri mevcuttur. Diğer taraftan adet miktarı da fiyat üzerinde değişime neden olan faktörlerdendir. Yıl içerisinde tekrar eden kampanya günlerinin takibi tüketiciler avantajlı koşullarda seçeneklerin oluşmasını sağlayabilir. Her türden bütçe düşünülerek oluşturulmuş birden fazla seçenek vardır. Trendyol'da yer alan M3M1 1205 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.