7
ErkekTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 Adet

327 TL
(20,44 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
600 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
378,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tel Dolap Satıcı Ünvanı: ADALI PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VE GIDA KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007128631300001 Vergi Kimlik Numarası: 0071286313
    Bu ürün Tel Dolap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 Adet

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 16+
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 Adet jilet12

Erkeklerin genel olarak kullandıkları ürünler arasındadır. Kişilerin ilk tercihleri cilt dokunuşlarına uygun bir tıraş bıçağı ile ürünleri kullanmaktadır. Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet yorumları arasında en sert kılları bile kolaylıkla alabildiği yönünde açıklamalar yapmaktadır. Kullanıcılar için sıklıkla tercih edilebilir bir ürün olan ve bir bıçaktan beklenen en önemli özellik uzun ömürlü ve nitelikli ürünlerin varlıklarını devam ettirmesidir. Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet kullanım sırasında kişilerin kayganlaştırıcı özellikli jiletler ile daha kolay tıraş olabildikleri yönünde yorumlara da denk gelmektedir.

  • Erkeklerin Vazgeçilmezleri
  • Konfor ve Hassasiyet
  • Cilt Dokusunda Gillette Blue3 Comfort Farkı

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Özellikleri

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Özellikleri

Genel olarak erkekler fazla vakit harcamadan hızlıca tıraş olmak istemektedirler. Bu nedenle hızlı çalışmalar için yüz kıvrımları ile uyum sağlayan ve son derece profesyonel bir şekilde kullanılan bu ürünlerin Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 Adet içeriği kişilerin kullanımlarına uygun pratik ürünler olarak kabul edilmektedir. Erkeklerin tercihleri arasında sıklıkla görmeye alışkın olunan bir ürün olmaktadır. Bu nedenle Comfort bıçakların marka değeri yüksektir. Her kullanıcı için bir tıraş bıçağı tercihi bulunurken erkeklerin büyük bir çoğunluğu Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet özellikleri arasında seçim yaparak markanın ürünlerinin dışına çıkmamaktadır. Hemen her erkek yüzündeki en sert kılların bile hızlıca temizlenmesini tercih etmektedir. Bu nedenle Blue 3 serisi önem ve değer kazanmış durumdadır.

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Kullanımı

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Kullanımı

Günümüzde vakit insanların en önemli ihtiyaç duyduğu bir olgu olmaktadır. Bu nedenle bir tercih ve talep söz konusu ise kişilerin tıraş bıçaklarında en beğenilen ürünler olarak kabul görmesi beklenmektedir. Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet kullanımı son derece yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Hemen herkes için beğenilen ve aktif bir satış oranına sahip olan Gillette ürünleri kullanıcılarına konfor alanı olarak zamandan tasarruf sağlarken eşsiz bir tıraş deneyimi sunmaktadır. Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet kullananlar arasında da beğenilerinin yorumlanması ile yeni kullanıcılarında bu bilgilerden faydalanmaları hedeflenmektedir. Erkekler hızlı ve pratik olarak tıraş olma noktasında markanın aktif kullanıcıları arasındadır.

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Fiyatları

Gillette Blue 3 Comfort Tıraş Bıçağı Fiyatları

Erkeklerin tüm yorumları arasında genel olarak beğenilen ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Her noktada kişilerin tercihlerine uygun ürünler ile taleplere cevap veren marka son derece yaygın bir şekilde müşteri memnuniyetlerini ön planda tutmaktadır. Gillette Blue3 Comfort Tıraş Bıçağı 16 adet fiyatı tıraş bıçakları genelinde özel olarak tasarlanmaktadır. Bu nedenle fiyat farklılıkları ön planda tutulan ve son derece değerlendirilen ürünlerdir. Her noktada en ufak kılları bile alabilen müşteri memnuniyeti son derece yüksek olan bir üründür. Bu nedenle herkes için beğenilen ve son derece yaygın bir anlayışla kişilerin tercihlerine sunulan ürünler arasındadır. Trendyol'da yer alan jilet12 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.