Gereksiz Şeyler Edith Piaf La Vie En Rose Plak

390 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Edith Piaf La Vie En Rose Plak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turkofon Satıcı Ünvanı: TURKOFON KÜLTÜR SANAT MÜZİK FİLM YAPIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871098388400001 Vergi Kimlik Numarası: 8710983884
    Bu ürün Turkofon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞARKI LİSTESİ 1. La vie en Rose 2. Tu es partout 3. L'hymne à l'amour 4. Non, je ne regrette rien 5. La foule L'accordéoniste (Live) 6. Padam, padam 7. Au bal de la chance 8. Autumn Leaves (Les feuilles mortes) 9. Sous le ciel de 10. Paris Plus Bleu que tes yeux 11. Les amants d'un jour 12. Milord Mon manège à moi (Tu me fais tourner la tête) 13. Rien de rien

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Nostalji Müzik
Geri Bildirim Ver

Gereksiz Şeyler Edith Piaf - La Vie En Rose (Plak)

Edith Piaf - La Vie En Rose plağı, yeni basımdır. 33’lük olan bu plak, tüm pikaplar ile uyumlu bir şekilde kullanılır. Pikaba konulan plağı 33’lük ayarında dinleyebilirsiniz. Özel kutusuyla beraber tasarlanan ürün, saklama ve taşıma esnasında zarar görmez. Plağın içerisinde bulunan şarkılar, analog kayıt olarak sunulur. Ürünün içerisinde toplam 13 adet şarkı bulunur. Ön ve arka yüzü bulunan plağın ön yüzünde 8, arka yüzünde 7 adet parça kayıtlıdır. Edith Piaf tarafından seslendirilen bu eserler, son derece kaliteli ve kulağa hoş gelen parçalardır. Fransız pop müziği sanatçısı olan Edith Piaf’ın eserlerinin bulunduğu plak, oldukça nostaljik bir yapıya sahiptir. Slow ve pop türünde şarkılar bulunur.

  • Edith Piaf şarkılarına sahip plak
  • 33’lük plak özelliği
  • 13 adet şarkı içeren ürün

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Özellikleri

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Özellikleri

Gereksiz Şeyler Edith Piaf - La Vie En Rose (plak), 33’lük olarak tasarlanır. Bu tarz plakların özelliği, her bir yüzünde ortalama 6 şarkı bulunmasıdır. Çapı oldukça büyük olan 33’lük plaklar, görkemli bir görünüme sahiptir. Özellikle plak dinlemeyi sevenlerin ve koleksiyon sahibi kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir çeşittir. Üründe toplam 13 adet şarkı kayıtlıdır. Bu şarkıların isimleri; La Vie En Rose, L'hymne à l'amour, Tu Es Partout, Non, Au Bal De La Chance, Les Amants D'un Jour, Je Ne Regrette Rien, Padam Padam, Autumn Leaves, La Foule L'accordéoniste (Live), Rien De Rien, Sous Le Ciel De, Milord Mon Manège à Moi (Tu Me Fais Tourner La Tête) ve Paris Plus Bleu Que Tes Yeux olarak ifade edilir.

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Yorumları

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Yorumları

Gereksiz Şeyler Edith Piaf - La Vie En Rose (plak) yorumlarında, ürünün oldukça iyi bir şekilde muhafaza edildiğinden bahsedilir. Çizilme ve darbelere karşı son derece dayanıklı olan ürün, iyi bir şekilde saklandığı süre boyunca kesintisiz olarak kullanılır. Birbirinden değerli parçaları bulunduran plak, sahip olduğu geniş repertuarı sayesinde akşam yemeği ya da özel bir davet esnasında tercih edilir. Sanata ilgi duyanların ve nostaljik ambiyans sevenlerin sıklıkla kullandığı bir üründür. Edith Piaf’ın resminin bulunduğu ve dönemin Fransız havasını yansıtan kapak tasarımı, oldukça kaliteli ve beğenilen bir bölümdür. 1900’lerin ortasında ortaya çıkan bu müzikler, entelektüel zevklere sahip olan birçok müşteriye hitap eder. Edith Piaf’ın dinlendirici ve huzur verici sesi sayesinde işinize iyi bir şekilde odaklanabilir ve kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Albümü sevdiklerinizle birlikte dinleyerek de değerlendirebilirsiniz.

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Fiyatları

Gereksiz Şeyler Edith Piaf Şarkıları (Plak) Fiyatları

Gereksiz Şeyler Edith Piaf - La Vie En Rose (plak) fiyatları, plağın kalitesi ve içerisinde bulunan şarkı adedine göre belirlenir. Her iki yüzünde de şarkı bulunan plak, zengin bir yapıya sahiptir. Her pikaba uyması ve 33’lük olması sayesinde sıklıkla tercih edilen bir türdür. Kaliteli ve ilgi çekici kapağı sayesinde anlamlı bir hediye alternatifi olabilir. Ses kalitesinin oldukça iyi olduğu plak, müşteriler tarafından memnun bir şekilde kullanılır. Ünlü Fransız şarkıcısı Edith Piaf’ın eserlerinin yer aldığı bu ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Piaf’ın sevilen şarkılarından oluşan derleme, dinleyiciler tarafından oldukça beğenilir. Özenle hazırlanan ürün, pikapta takılma yapmaz. Kullanım esnasında son derece dikkatli olunması ve çizilmeye karşı korunması tavsiye edilir. Edith Piaf’ın şarkılarını barındıran 33’lük plağı Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.