123,80 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
124,30 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul 1. Cilt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Presstij Satıcı Ünvanı: İKM YAYINCILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470096921100001 Vergi Kimlik Numarası: 4700969211
    Bu ürün Presstij tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tokyo Gül 1. Cilt

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Stefan Zweig
Geri Bildirim Ver

Gerekli Şeyler Yayıncılık 1. Cilt Tokyo Gul - Sui İşida BZMR9786059141239

Gerekli Şeyler Yayıncılık Sui İşida Tokyo Gul 1. cilt, manga serisinin ilk kitabıdır. Manga, Sui İşida tarafından yazılıp çizilmiştir. Pek çok türü içinde barındıran manga, 14 ciltlik bir serinin başlangıcıdır. Bu kitabı aldıktan sonra serinin geri kalan kitaplarını da okuyabilirsiniz. Serinin öncesini anlatan Tokyo Gul: Jack ve sonrasında okunması gereken Tokyo Gul: Re kitapları da bulunur. Gerekli Şeyler Yayıncılık Sui İşida Tokyo Gul 1. cilt, şehirde gerçekleşen garip cinayetlerle başlar. Kitapta, cinayet alanını ve delilleri inceleyen polis, faillerin insan yiyen gullar olduğu sonucuna varır. Kitap, manga okumayı seven pek çok insan tarafından beğenilir. Okudukça kendine bağlayan ve farklı bir olay örgüsüne sahip olan kitap, beklentinizi karşılar.

  • Basım Dili: Türkçe
  • Yazar ve Çizer: Sui İşida
  • Tür: Manga

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul Kitabının Konusu Nedir?

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul Kitabının Konusu Nedir?

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul 1. cilt; psikolojik, korku, dram, doğaüstü ve aksiyon türündedir. Tokyo sakinlerine korku salan gulların hava aydınlıkken nasıl saklandıkları, avlarını nasıl seçtikleri ve ne sebeple yedikleri bilinmez. Manganın asıl karakteri Ken Kaneki ve arkadaşı Hide, gulların gündüzleri insan gibi davranarak saklandıklarını düşünür. Ardından Ken Kaneki’nin tanıştığı Rize isminde bir kızın gul olduğu ortaya çıkar. Rize, Kaneki’yi yemek için plan kurarken ölür. Aynı anda yaralanan Kaneki’ye Rize’nin organları nakledilir. Bu olaydan sonra Kaneki, yarı insan yarı gul olarak hayatına devam eder. Manga’daki karmaşa bu olaydan sonra başlar. Yeni kimliğini asla kabullenemeyen Kaneki, insan ve gul ikileminde yaşamını sürdürmeye çalışır. Yeni tanıştığı insanlara kolay güvenen Kaneki’nin başı beladan kurtulmaz. Manga, gulların ve insanların Tokyo sokaklarında yaşadığı olayları anlatır.

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul Kitabının Yazarı Kimdir?

Gerekli Şeyler Yayıncılık Sui İşida Tokyo Gul 1. cilt, mangadır. Ayrıca kitabın yazarı ve çizeri aynı kişidir. Tokyo Gul, Sui İşida tarafından kaleme alınır. Kitabın içindeki çizimler de Sui İşida tarafından yapılır. İşida, Japon manga çizeridir. Çizer, Tokyo Gul isimli mangayı 2010 yılında one shot olarak yayınlar. Manga, Weekly Young Jump 113th Grand Prix’de 2. sırayı almasının ardından 8 Ekim 2011 tarihinde aynı isimli dergide seri hâlinde yayımlanır. Ardından bu hikâye, toplamda 24 bölümlük anime serisine uyarlanır. Ayrıca manga, 2017 yazında gösterime girecek olan sinema filmine göre düzenlenir. Manga, 2014 yılından beri Tokyo Gul ismiyle serinin devamı olarak piyasada bulunur. Ayrıca çizerin Gerekli Şeyler Yayıncılık Sui İşida Tokyo Gul 1. cilt dışında farklı mangaları da bulunur.

Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Gerekli Şeyler Yayıncılık Sui İşida Tokyo Gul 1. cilt, manga okumayı seven pek çok kişiye hitap eder. Kitabın içerdiği psikolojik, olağanüstü, gerilim ve aksiyon gibi türler farklı insanların okumasına yardımcı olur. Oldukça sürükleyici olan bu manga serisinin ilk kitabı olan Tokyo Gul, görsel ve bilişsel bir eserdir. İçine çeken hikaye, manga okumayan insanların bile severek okuyabileceği sürükleyiciliğe sahiptir. Japonya’dan sonra tüm dünyada ses getirmiş olan bu seriye, 1. ciltle giriş yapabilirsiniz. Mangayı sizden önce okumuş kişilerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorsanız Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul 1. cilt yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Farklı türleri içinde barındıran Gerekli Şeyler Yayıncılık Tokyo Gul 1. cilt kitabını okumak için platform üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.