10
Bitki Besini ve Vitamin kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Genta Yeşil Yapraklı Bitkiler Için Sıvı Besin 500 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genta Yeşil Yapraklı Bitkiler Için Sıvı Besin 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobitar Satıcı Ünvanı: HOBITAR ELEKTRONİK HİZMETLER PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463063266800001 Vergi Kimlik Numarası: 4630632668
    Bu ürün Hobitar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeşil yapraklı süs bitkilerinin bakımı için hazırlanmış sıvı gübre 500 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Genta Bitkiler İçin Sıvı Besin ile Canlılığını Koruyun

Genta, yetiştiricilerin ihtiyacını karşılamaya yönelik ürünleri piyasaya sunan firmadır. Geniş ürün yelpazesi sayesinde bitki beslemesi konusunda pek çok ürün modelini bu marka sayesinde bulabilirsiniz. Tarımla uğraşan, evinde bitki besleyen pek çok kişinin ihtiyacını karşılayan Genta; yeşil yapraklı bitkiler için ürettiği sıvı besinler ile de adını duyurur. Her canlının olduğu gibi bitkilerin de beslenmeye ihtiyacı vardır. Bitkilere bu besini sıvı formda veren gübre ise sıvı gübre olarak tanımlanır. Genta yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin ihtiyacını karşılayarak onların gelişimine yardımcı olur. İster bitki yaprağına püskürtülerek isterse toprak ile harmanlanarak uygulanan bu işlem, yeşil yapraklı bitkiler için vitamin ihtiyacını tam anlamıyla karşılar. Markanın geliştirmiş olduğu yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin 500 ml, tasarruflu yapısı ile uzun bir süre kullanılabilir.

  • Bitkinin Dayanıklılığını Sağlar
  • Bitki Gelişmesine Yardımcı
  • Besleyici Özellik

Avantajları ile Genta Yeşil Yapraklı Bitkiler için Sıvı Besin

Avantajları ile Genta Yeşil Yapraklı Bitkiler için Sıvı Besi

Bir bitkinin beslenip büyüyerek tohumdan fidana olan gelişimine katkı sağlayan yeşil yapraklılar için sıvı besin, oldukça faydalıdır. Toprağa harmanlandığı andan itibaren onun besin değerini artıran bu ürün, zamanla bitkinin büyüyüp gelişmesinde büyük rol oynar. Patojenlere karşı bitkinin direncini artıran mikroorganizmaların sayısını değiştiren yeşil yapraklılar için sıvı gübre, bitkiyi pek çok yönden sağlıklı hale getirir. Sıvı gübrenin kolay uygulanması nedeniyle pratik yapısı vardır. Kaliteli yapısıyla öne çıkan Genta yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin 500 ml bitkinin uzun yıllar ayakta kalmasına yardımcı olur. Ayrıca toprak içerisine kolaylıkla absorbe olan bu gübre, hızlı sonuç almanız açısından da faydalıdır. Daha önce kimyasal kullanılmış alanlarda yeşil bitkiler için sıvı gübre kullanılarak zararlı etmenlerden toprağın arındırılması sağlanır. Böylece daha sağlıklı toprak yapısının zemini hazırlanır.

Yeşil Bitkiler için Sıvı Gübre

Yeşil Bitkiler için Sıvı Gübre

Yeşil yapraklılar için sıvı gübre, Genta kalitesi ile birleşerek müşterilerin hizmetine sunulur. Farklı tipte yeşil yapraklı bitkilerin ihtiyacına cevap veren bu ürün, oldukça kullanışlıdır. Ürün fazla uygulansa bile tereddüt etmenize gerek kalmaz. Çünkü gübrenin sıvı forma sahip olması onun topraktan su ile ayrışarak hızla geçmesini sağlar. Böylece sıvı gübre bitkiye ve köke zarar vermeden ortamdan uzaklaşır. Bahçenizde yetişen domates, patlıcan, biber gibi pek çok ürüne de sıvı gübre uygulayabilirsiniz. Ayrıca evinizde yetiştirdiğiniz bitkilere de yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin 500 ml olan üründen tattırabilirsiniz. Her bitkinin sıvı gübre ihtiyacı farklıdır. Bu yüzden bu durumu gözeterek üründen uygulamanızda yarar vardır. Direkt veya su ile seyreltilerek bitki yaprağına veya toprağa uygulayacağınız bd7930986 kodlu ürün, pratik yapısıyla da müşterilere kolaylık sağlar.

Uygun Fiyatları ile Yeşil Bitkiler için Sıvı Gübre

Uygun Fiyatları ile Yeşil Bitkiler için Sıvı Gübre

İç mekân bitkilerinin görünümüne güzellik ve canlılık katan yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin 500 ml içeriği ile de bütçeden tasarruf yapmanızı sağlar. Kullanışlı yapısıyla kolaylıkla yeşil bitkilerinizin üzerine bu üründen püskürtebilir, onlara estetik bir görünüm katabilirsiniz. Yeşil yapraklı bitki vitamini olan bu ürün içeriğinde yer alan binbir çeşit yararlı element ile bitkinizin tüm gereksinimlerini tek bir seferde karşılar. Yaklaşık 2 lt’lik suya 1 kapak sıvı gübreyi karıştırarak bitkinizin toprağını sulayabilirsiniz. Veyahut da bitki yapraklarına ürünü püskürterek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Genellikle ayda bir yapacağınız bu uygulama, bitki gelişirken daha kısa aralıklarla da tekrar edilebilir. Detaylı bilgi edinmek için Trendyol'da yer alan yeşil yapraklı bitkiler için sıvı besin 500 ml yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz.