Genel Markalar Cm-612 Usb Isıtıcılı Bardak Altlığı

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
94,99 TL
Kurumsal Fatura
109,90 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cm-612 Usb Isıtıcılı Bardak Altlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELF CONSEPT AVM Satıcı Ünvanı: ELİF ÜRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2810751475
    Bu ürün ELF CONSEPT AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik bardak altlığı USB girişi ile çalışmaktadır.
  • Home ofis, ev, Araç, işyeri, kamp, seyahat aklınıza gelebilecek her ortama uygun ve kullanım kolaylığı sağlar.
  • Oto bardak ısıtıcı ve masa ısıtıcı
  • Sizde çayınızı kahvenizi soğumadan içmek istiyorsanız aradığınız ürün.
  • Yüksek kaliteli silikon malzemeden yapılmış, güvenli ve toksik olmayan, kokusuz ve sağlıklı. Süt, çay, kahve vb. Isıtmak için kullanılabilir.
  • Hafif ve taşınabilir, taşıması kolay, fazla yer kaplamayacaktır.
  • Uzun süre kullanım için tekrar tekrar kullanılabilir ve dayanıklıdır.
  • Okul, yurt ve ofis için uygundur, fincan yastığını kullanmak kolaydır.
  • Özellikler: Güç: 20W
  • Isıtma sıcaklığı: 40 C
  • Malzeme: Silikon
  • Ürün çapı : 9 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1-6
  • Materyal Plastik
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

General Home CM-612 USB Isıtıcılı Bardak Altlığı

İçeceklerin ısısını korumayı ve bardağın yüzeylerle doğrudan temasını engellemek için üretilen USB bardak altlıkları, oldukça kullanışlı ürünler arasında yer alır. General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, renkli tasarımı ve işlevsel modeliyle beğeni toplar. Odanızın dekorasyonuna uyum sağlayacak renk ve çeşitleriyle masanızı renklendirir. Uzun kablosuyla kolay erişim olanağı tanıyan bu ürünü, USB portu bulunan her cihaz üzerinden kullanabilirsiniz. General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, oldukça kolay temizlenir. Masadaki içeceklerin sıcaklığını belli bir seviyede tutmayı kolaylaştırır. Bu sayede bilgisayar başında geçirdiğiniz süreyi verimli kılar.

  • Anında ısıtma teknolojisi
  • Farklı renk seçenekleri
  • Leke tutmaz materyal

General Home CM-612 USB Isıtıcılı Bardak Altlığı Tasarımı

General Home CM-612 USB Isıtıcılı Bardak Altlığı Tasarımı

General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, renkli tasarımı ve şık görünümüyle dikkat çeker. Eğlenceli motiflerle süslü modeli sayesinde göz zevkinize hitap ederek kullanım alanlarınızı ilgi çekici bir hâle getirmenizi sağlar. Seramik, metal, porselen, plastik veya cam bardakların tabanına uyum sağlayacak şekilde dizayn edilir. Sıcak içeceklerin masaya direkt olarak temas etmesini önleyerek hassas yüzeyleri korumanıza olanak tanır. General Home USB ısıtıcılı pembe bardak altlığı, akan sıvının masa ve örtülerinize bulaşmasını önler. Bu sayede ortamı temiz tutmanıza yardımcı olur. Çok renkli tasarımları ile hem kadın hem erkeklerin ilgisini çeker. Beyaz renkteki kablosu, ortamda görüntü kirliliği oluşturmaz. General Home CM-612 USB bardak altlığının portatif yapısı sayesinde ürünü istediğiniz her yere yanınızda götürebilir ve içeceklerinizi her şartta sıcak tutabilirsiniz.

General Home USB Isıtıcılı Bardak Altlığının Materyali Nasıl?

General Home USB Isıtıcılı Bardak Altlığının Materyali Nasıl?

General Home USB ısıtıcılı mavi bardak altlığı; dayanıklı, kullanışlı ve hafif bir materyal olan plastikten üretilir. Isı iletkenliği üst ve alt yüzey açısından farklı olan bu malzeme, zemine sıcaklığın geçmesini önler. Üst kısımda ise bardağın altına tam oturarak içeceğin uygun bir sıcaklıkta kalmasını sağlar. Plastik materyalin sağladığı ısı yalıtım özelliği, üzerine konulan bardağın sıcaklığından etkilenmez. Bu sayede deforme olmadan uzun süreli kullanıma uygun bulunur. General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, düşük sürtünme özelliği sayesinde kullanıldığı zeminden kaymaz. Uzun süreli kullanımda formunu kaybetmez ve olumsuz durumlar yaşanmasını önler. General Home USB ısıtıcılı gri bardak altlığının leke tutmayan yüzeyi, temiz bir görünüm sergiler. Sık sık temizlenmesi gerekmediği için zahmetsiz bir kullanım sunar.

General Home CM-612 USB Isıtıcılı Bardak Altlığı Kullanışlı mı?

General Home CM-612 USB Isıtıcılı Bardak Altlığı Kullanışlı mı?

General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, geniş kapsamlı kullanım seçeneği sunar. Kompakt tasarımı sayesinde masa başında çalışırken rahat etmenize imkân verir. Her türlü düz zemine tam uyum sağlar. 1,2 m kablo uzunluğu sayesinde USB portunun yakın olmak zorunda kalmadan çalıştırılabilir. General Home USB ısıtıcılı bardak altlığı, araç içinde de rahatlıkla kullanılabilir. Seyahat ederken de sıcaklığını koruyan içeceğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Renkli tasarımıyla ilgi gören bu ürün, oldukça işlevsel bulunur. Bardak altlığını kullandıktan sonra temizlemek için nemli bir bezle hafifçe silmeniz yeterli olur. General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı, ergonomik yapısı sayesinde fazla yer kaplamaz. Kullanmadığınız zamanlarda çekmeceye veya rafa yerleştirilerek alandan tasarruf etmenizi mümkün kılar. General Home CM-612 USB ısıtıcılı bardak altlığı yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu ürünü kolay bir şekilde Trendyol üzerinden sipariş ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.