General Home 16 W Uv Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü

1.099 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

General Home 16 W Uv Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİRALAY Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN DEMİRALAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2790389472
    Bu ürün MİRALAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri: Yükseklik: 28 cm Genişlik: 35 cm Derinlik: 10 cm Ürün Özellikleri: Güç: 16 Watt Güç Girişi : 220V - 50Hz Floresan Lamba Tipi : G5 T5 BL F8W Garanti: 12 Ay Numara 2 - Yeni ince tasarım , güçlü alüminyum , dayanıklı yapı - Kolayca temizlenebilen , paslanmaz , çizilmez elektroforetik ile işlenmiş özel alüminyum - Sinekleri kolayca temizlemek için fırça ve toplama kabı - Çalışma süresi 8000 Saat UVA lamba - Duvara monte edilebilir, tavana asılabilir ve serbest durabilir. Uyarı: Yalnızca İç mekanda kullanınız. Yüksek gerilim Elektrik ağına dokunmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Makine
Geri Bildirim Ver