General Home 16 W Ek-827 Uv Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü

1.290 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

General Home 16 W Ek-827 Uv Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: moderna Satıcı Ünvanı: DERYA ÖZÇİFTCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740299426
    Bu ürün moderna tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün egemonline tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Ürün Ölçüleri: Yükseklik: 28 cm Genişlik: 35 cm Derinlik: 10 cm Ürün Özellikleri: Güç: 16 Watt Güç Girişi : 220V - 50Hz Lamba :2x8W UV Lamba Materyal : Alüminyum Etki alanı yaklaşık 50m2 dir Not: Kullanmadan önce mutlaka kullanım klavuzunu okuyunuz
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Geri Bildirim Ver

General Home Uv Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü 16 w EK-827

Sıcak yaz günlerinde boğucu havaya ek olarak sinekler de büyük rahatsızlıklar yaratmaktadır. Sıcak havaların ve sineklerin artması insanlara zorluk çıkarmaktadır. Kara ve sivrisinekler daha fazla olmak üzere uçan haşereler de çıkardıkları seslerle rahatsızlık verebilir. General Home 16 W UV lamba elektrikli sinek öldürücü sayesinde sineklerden duyulan rahatsızlık minimum düzeye inmektedir. Sineklerin seslerine ek olarak insan vücudunda sebep oldukları bazı sağlık sorunları da olabilir. Alerjisi bulunan insanların sineklerle teması ya da sinek ısırması sonrasında bazı cilt hastalıkları ortaya çıkabilir. Cilt üzerinde kaşınma, kabarıklık, pul oluşumu, yanma gibi alerjik reaksiyonlar meydana gelebilmektedir. Uçan haşerelerin de üzerinde taşıdığı bakteriler insanlara zarar verebilir. İnsan sağlığı için olumsuz etkiler yaratan ve rahatsız edici sesler çıkaran bu canlıların ortamdan uzaklaşması için UV sinek öldürücü cihazlar kullanılmaktadır.

  • Uzun Süre Çalışma Süresi
  • Paslanmaz Yapı
  • Kolay Temizlenme Özelliği

General Home Elektrikli Sinek Öldürücü Özellikleri

General Home Elektrikli Sinek Öldürücü Özellikleri

İnsanların bulunduğu ortamlarda sorun yaratacağı için sineklerin uzaklaştırılması gerekmektedir. Bu nedenle sinek kovar ürünler sıklıkla tercih edilmektedir. Doğa koşusu, kamp ve benzeri dış ortam aktiviteleri sırasında farklı sinek öldürücü ürünler tercih edilmektedir. Sinek öldürücü cihazlar kullanım alanlarına ve şartlarına göre çeşitlenmiştir. Taşınan seyyar ürünler, elektrikli modeller, pil ile çalışan cihazlar bulunur. General Home UV lamba elektrikli sinek öldürücü 16 W sayesinde bahar ve yaz ayları sineksiz ve huzurlu geçmektedir. Kullanıcıları ve çevreyi rahatsız etmeden sineklerin ölmesini sağlar. Sineklerin ve uçan haşerelerin ürünün gövdesine çarpması sonucunda elektrik çarpması meydana gelir ve canlı ölür. Bu elektrik akımının hayvanlar üzerinde hayati etkisi varken insanlar üzerinde büyük bir etkisi söz konusu değildir ancak yine de dikkatli olunmasında fayda vardır. General Home UV lamba elektrikli sinek öldürücü 16 W yorumları incelendiğinde ürünün kullanım kolaylığı dikkat çekmektedir.

General Home UV Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü 16 W Kullanımı

General Home UV Lamba Elektrikli Sinek Öldürücü 16 W Kullanımı

General Home UV lamba elektrikli sinek öldürücü 16 W özellikleri incelendiğinde ürünün 28 cm yüksekliğe, 35 cm genişliğe ve 10 cm derinliğe sahip olduğu görülmektedir. Şık tasarımı ve ideal boyutları ile kullanım kolaylığına sahip olan ürün 16 Watt güce sahiptir. Güçlü alüminyum ve dayanıklı bir yapıda olan cihazın uzun bir kullanım ömrü vardır. Kolay temizlenen ve paslanmayan yapısı ile ölü canlıların cihazdan uzaklaştırılması kolaylaşmaktadır. General Home UV lamba elektrikli sinek öldürücü 16 W içeriği incelendiğinde sineklerin kolay bir şekilde temizlenmesi için fırça ve toplama kabı olduğu görülmektedir. 8000 saat çalışma süresine sahip olan cihazın duvara monte edilme ve tavana asılma özelliği de bulunmaktadır. Ürünün sadece iç mekânda kullanılması tavsiye edilmektedir. Elektrik ağına dokunulmaması gerekmektedir.

General Home Elektrikli Sinek Öldürücü Lamba Fiyatı

General Home Elektrikli Sinek Öldürücü Lamba Fiyatı

Sinek öldürücü lamba sayesinde sineklerden ve haşerelerden arındırılmış bahar ve yaz geceleri geçirmek mümkündür. Tasarımlarında özel ışık tüpleri barındıran cihaz ultraviyole ışınları kullanmaktadır. Bu ışınların insan vücuduna zarar vermediği bilinmektedir. Lambanın etrafa yaydığı ışık ile karasinek, sivrisinek ve haşereler ışığa doğru çekilir. Düşük enerji kullanarak çalışan cihazlar canlılara elektrik vererek onları etkisiz hale getirir. Akım iletme özelliğinde olan metal kafeslere temas eden canlılar elektrik çarpılmasına maruz kalır. General Home UV lamba elektrikli sinek öldürücü 16 W kullanımı, kolaylığı ve kimyasal ürün içermemesi nedeniyle çok sık tercih edilmektedir. Duman ya da koku yaymayan ve oldukça hijyenik olan bu cihaza EK-827 kodu ile ulaşmak mümkündür. Trendyol aracılığıyla bu cihaza sahip olabilir, huzurlu ve sinek vızıltısı olmayan yaz günleri geçirebilirsiniz.