Genel Markalar Yangın Battaniyesi

249,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yangın Battaniyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONSE KOMPOZİT AŞ Satıcı Ünvanı: ONSE KOMPOZİT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643057524600001 Vergi Kimlik Numarası: 6430575246
    Bu ürün ONSE KOMPOZİT AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARZ YÜKSEK ISI YANGIN BATTANİYESİ ebat 180cmx 150 cm 550derece ısıya dayanıklı ürünümüz Yangın çıkma riski bulunan tüm ortamlarda bulunması gerekir. ev de mufakta araçlarızda ofisinizde vb. bir çok yerde kolayca kullanılabilir Yangın Battaniyesi Kullanımı Yangın ( Başlangıç anında ) söndürmede yangının hava ile bağlantısının kesilerek söndürülmesinde Yangından Kaçış Anında Yangın Anında Önemli Malzemelerin Kurtarılmasında Özellikler Yangın Battaniyesinin kenarlarında bulunan tutma cepleri sayesinde, yangından kaçış anında veya yangınların söndürülmesinde kolaylık sağlar. Duvara asılabilir çantası sayesinde acil yangın durumlarında yangın battaniyesine çok hızlı ulaşılabilir.
Geri Bildirim Ver