Genel Markalar Wln Kd-c80 3-5 Km 16 Kanal Radyolu Deprem Çantası Için Mini El Telsizi Tekli Pil Ve Şarj Aleti Dahil

989 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
992,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Wln Kd-c80 3-5 Km 16 Kanal Radyolu Deprem Çantası Için Mini El Telsizi Tekli Pil Ve Şarj Aleti Dahil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KelepirFirsatlarCom Satıcı Ünvanı: ARZU YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350219975
    Bu ürün KelepirFirsatlarCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wln KD-C80 3-5 Km 16 Kanal Radyolu Mini Telsiz (Tekli Pil-Şarj Aleti Dahil) Özellikleri Tanım : Radyolu Tekli Telsiz Frekans Aralığı : 400-470 mHz Çalışma Alanı: 1.5 Km Güç Kaynağı : DC 3.7 Volt Hafıza Kanalı : 16 FM Radyolu Anten Konfigürasyonu : Tümleşik Anten Çalışma Modu : Ortak / Farklı frekanslı tek yönlü iletişim Topraklama Yöntemi : Katot Ebatlar : 89*51*15 Mm Renk : Siyah Model : KD-C80 Verici Çıkış Gücü : 2 Watt / 0.5 Watt Modülasyon Modu : F3E Radyasyon Salımı : < 7.5 pW Maksimum Frekans Sapması : <+5 KHz Önvurgulama Karakteri : Octav başına 6 dB Emisyon Akımı : < 1000 mA Alıcı Hassasiyet : <0.16 Uv (12 dB Ses Gücü : >300 mV Ses Bozulumu : < 5% Akış Akımı : < 300 mA İntermodülasyon Parazit Direnci : > 60 dB Bekleme Akımı : < 200 mA CDCSS Modu Sadece kanallarda CDCSS ayarladığınızda geçerlidir. Bu işlevde iki seçim vardır
  • "Normal Sinyal" ve "Özel Sinyal". Normal Sinyal, kanallardaki CDCSS kodlarının normal kodlar olduğu anlamına gelir, aynı CDCSS ile birbirimizle konuşabiliriz. Özel Sinyal, kanallardaki CDCSS kodlarının özel işlenen kodlar olduğu anlamına gelir, bir şirketteki telsizler aynı CDCSS ile aynı frekansa ayarlandığında özel bir sinyal ayarlayarak başka şirketlerin telsizlerinden gelen parazitleri önleyebilirler. Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. 8680618315448 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver