Genel Markalar / Vodafone / Turknet Uyumlu Modem Zte Zxnh H168a / Wi-fi 5.0 Dual Bant /vdsl/adsl/fiber /1200mbps

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar / Vodafone / Turknet Uyumlu Modem Zte Zxnh H168a / Wi-fi 5.0 Dual Bant /vdsl/adsl/fiber /1200mbps

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butunerpc Satıcı Ünvanı: SEDAT BÜTÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1930324891
    Bu ürün butunerpc tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • / Vodafone / Turknet Uyumlu Modem Zte Zxnh H168a / Wi-fi 5.0 Dual Bant /vdsl/adsl/fiber /1200mbps

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı Yok
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
  • Port Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Türk Telekom / Vodafone / Turknet Uyumlu Modem Zte Zxnh H168a / Wi-fi 5.0 Dual Bant /vdsl/adsl/fiber /1200mbps Trendyol'da

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet uyumlu modem Turkcell, Vodafone ve TurkNet ile uyumlu olan ZTE ZXNH H168A Wi-Fi 5.0 Dual Bant modem, kullanıcılarına yüksek hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı sunar. VDSL, ADSL ve fiber bağlantı desteği ile 1200 Mbps'e kadar hız sunan bu modem, ev ve iş yerlerinde kullanım için idealdir. İnternete bağlanmanızı oldukça kolaylaştırmaktadır.

 
  • Uyumlu
  • Yüksek hızlı
  • Kolay kurulum

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Özellikleri

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Özellikleri

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet uyumlu modem ZTE ZXNH H168A / Wi-fi 5.0 Dual Bant modeli, kullanıcılarına yüksek hızda internet bağlantısı sunar. Modem, VDSL, ADSL ve fiber bağlantılara destek vererek evde ve iş yerinde yüksek hızda ve kesintisiz internet deneyimi sağlar. Wi-Fi 5.0 teknolojisi sayesinde, modem daha hızlı ve daha geniş kapsamlı Wi-Fi bağlantısı sunar. Dual Bant desteği ile 2.4 GHz ve 5 GHz frekanslarında çalışarak daha hızlı ve daha istikrarlı bağlantı imkanı sağlar. Bu sayede kullanıcılar, video izleme, oyun oynama ve dosya indirme gibi ağır internet kullanımı gerektiren uygulamaları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirler. Türk Telekom / Vodafone / TurkNet uyumlu modem /VDSL/ADSL/fiber /1200Mbps hız desteği ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Güçlü ve geniş kapsamlı sinyal yayılımı sayesinde, evin veya iş yerinin her köşesine kesintisiz ve hızlı internet erişimi sağlar.

 

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Kullanımı

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Kullanımı

Türk Telekom, Vodafone ve TurkNet uyumlu modem, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kurulum özelliği sayesinde, kullanıcılara hızlı ve sorunsuz bir internet deneyimi sunar. Modemin kurulumu oldukça basittir ve kullanıcılar, kısa sürede modemlerini çalışır duruma getirebilirler. Modem, Türk Telekom, Vodafone ve TurkNet gibi farklı internet sağlayıcıları ile uyumlu olduğu için kullanıcılar, mevcut internet sağlayıcıları ile sorunsuz bir şekilde çalışabilecek bir modem arayışında ise bu modem tercih edilebilir. Türk Telekom / Vodafone / TurkNet uyumlu modem fiyat seçenekleri, ürünün özelliklerine, marka ve modeline göre değişkenlik gösterebilir. Bu modem, ZTE ZXNH H168A modeli olup, yüksek hızlı ve kesintisiz internet deneyimi sunması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Modemin fiyatı, pek çok kullanıcının bütçesine uygun bir seviyede olup, performansı ve uyumluluğu göz önünde bulundurulduğunda oldukça makul bir seçenektir.

 

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Yorumları

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet Uyumlu Modem Yorumları

Türk Telekom / Vodafone / TurkNet uyumlu modem yorumları incelendiğinde, kullanıcılar genellikle bu modemin hızlı ve kesintisiz internet deneyimi sunduğunu, kolay kurulum özellikleri ve uyumluluk avantajlarından memnuniyet duyduklarını belirtmektedir. Ayrıca, modem fiyatının da performansına göre uygun olduğu yönünde kullanıcı görüşleri mevcuttur. Bu modem hakkında yapılan yorumları ve kullanıcıların sorularını inceleyerek, ürün hakkında daha fazla bilgi ve kullanıcı görüşüne sahip olabilirsiniz. Bu sayede, ürünün sizin ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz. Türk Telekom, Vodafone ve TurkNet ile uyumlu ZTE ZXNH H168A Wi-Fi 5.0 Dual Bant modem, yüksek hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı sunması, kolay kurulum ve uyumluluk avantajları ile kullanıcılar tarafından tercih edilen bir modemdir. Bu modem hakkında daha fazla bilgi, fiyat ve yorumlara Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü hemen buradan sipariş edebilirsiniz.