Genel Markalar V Board Master Beyaz Tahta Kalemi Kırmızı N:wbma-vbm-m-bg

53,91 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
75,03 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar V Board Master Beyaz Tahta Kalemi Kırmızı N:wbma-vbm-m-bg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalemium Satıcı Ünvanı: MARKA YAYIM DAĞITIM MATBAACILIK VE NAKLİYE PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0172011680100019 Vergi Kimlik Numarası: 1720116801
    Bu ürün Kalemium tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PILOT V BOARD MASTER YUVARLAK UÇ KALEM WBMA KIRMIZ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Pilot N:WBMA-VBM-M-BG 234028 V Board Master Kırmızı Beyaz Tahta Kalemi

Tahta kalemleri; okul, dershane ve etüt merkezi gibi eğitim alanlarının vazgeçilmezlerinin arasında yer alır. Pilot V tarafından üretilen tahta kalemleri, kaliteli ve uzun ömürlü yapıları ile beğeni kazanır. Beyaz tahtalar için özel ürünler üreten marka, keyifli bir yazma deneyimi sunar. Özellikle uzun derslerde zorlayıcı hâle gelen yazma işi Board Master kalemler sayesinde kolaylaşır. Markanın özel olarak geliştirdiği ürünler, uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. Pilot V Board Master kırmızı beyaz tahta kalemi, özellikle vurgulanması gereken bilgiler için tercih edilir. Dersler, kırmızı renkli bu gereç sayesinde keyifli ve kolay bir şekilde işlenir.

  • Ürünün üretim materyallerinin %91'i geri dönüştürülmüştür.
  • Bu kalemin uç kalınlığı 6,0 mm olarak belirlenmiştir.
  • Ürün, TPF sistemine sahiptir.

Pilot V Board Master Beyaz Tahta Kalemi Kırmızı Özellikleri

Pilot V Board Master Beyaz Tahta Kalemi Kırmızı Özellikleri

Pilot V Board Master kırmızı beyaz tahta kalemi, sahip olduğu geniş kullanım alanı sayesinde öne çıkar. Bu ürün, uzun ömürlü yapısıyla kişilerin beğenisini kazanır. Canlı ve kırmızı bir renge sahip olan bu kalemle yazılan yazı, yaklaşık 10 metre uzaktan bile rahatlıkla görülebilir. Pilot V Board Master kalemin mürekkebi, parlak neon renklidir. Özellikle geniş sınıflarda ve amfilerde not almak, bu ürün sayesinde daha kolay hâle gelir. Bahsi geçen kalem, sıkıştırılmış keçe uca sahiptir. Bu, ilgili kısmın kırılma ya da ezilme gibi istenmeyen durumlara karşı direnç göstermesine imkân tanır. Kaliteli neon mürekkep ise patentli TPF sistemiyle korunur. Bu, mürekkebin keçeye dengeli bir şekilde yayılmasını sağlar. Pilot V-Board Master beyaz tahta kalemi, akma ya da damlama gibi problemler ile uğraşmanıza neden olmaz.

Pilot V Board Master Tahta Kalemi Kırmızı Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Pilot V Board Master kırmızı beyaz tahta kalemi, uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. Bu ürün, özellikle kendi kalemini kullanmayı tercih eden öğretmenler için son derece idealdir. Söz konusu gereç, uzun bir süre boyunca ihtiyacınızı karşılar. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, akma ihtimaline karşı koruma sağlayan sistemi sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Bu ürünün kullanım ömrünü uzatan yedek kartuş da kişilerin beğenisini kazanır. Board Master tahta kalemi, şeffaf bir gövde tasarımına sahiptir. Kristal gövde, söz konusu gerecin barındırdığı mürekkebin seviyesini rahatlıkla görebilmenize imkân tanır. Mürekkep tükendiğinde ise yedek kartuşu çevreyi kirletmeden ve zahmetsiz bir şekilde yerine takabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün, sadece yazdıklarınıza odaklanmanıza yardımcı olur.

Pilot V Board Master Tahta Kalemi Kırmızı Tutuşu Rahat mıdır?

Pilot V Board Master kırmızı beyaz tahta kalemi, ergonomi kavramına odaklanılarak imal edilmiştir. Ürün, kalın bir gövdeye sahip olmasına rağmen epey hafiftir. Bu, rahat bir tutuş imkânı tanır. Özellikle gün boyunca bu kalemi kullanacak olan kişiler, zaman içinde el ve bilek ağrıları yaşamaz. Ürün, beyaz tahtanın üzerinde rahatça kayar. Bu, konforlu bir yazma deneyimi yaşamanızı mümkün hâle getirir. Makul boyutları ile de öne çıkan ürün, her yere rahatlıkla taşınabilir. Bu beyaz tahta kalemini; eğitim kurumları, şirketler ve öğretmenler sıklıkla tercih eder. Eli yormayan bir yapıya sahip olan ürün, beklentileri karşılar. Dilerseniz siz de Pilot V Board Master kırmızı beyaz tahta kalemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.