Genel Markalar Twin Marker Pen : Çift Uçlu Marker Kalemi : Medıum Pınk : Rp137

199 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Twin Marker Pen : Çift Uçlu Marker Kalemi : Medıum Pınk : Rp137

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Tone Satıcı Ünvanı: BARIŞ SEVİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7661190933
    Bu ürün Art Tone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detaylı çalışma için tasarlanan Touch Twin Marker Kalem Çift Uçlu Marker Kalemler, zengin renk doygunluğu sağlayan gelişmiş bir alkol bazlı mürekkep formülü özelliği ile ipeksi mürekkep akışı sağlar. Shinhan Touch Twin marker kalemlerin çeşitli renk yelpazesinde 204 renk vardır. Animasyon, illüstrasyon, çizgi film, endüstriyel tasarım, moda tasarımı, mimari ve grafik alanlarında kullanılabilir. Bir tarafta eşsiz bir ince nokta ucu ve diğer tarafta geniş keski uç olan profesyonel kalemlerdir. Touch Twin marker kalemler sanatçılara ve tasarımcılara her zamankinden daha fazla çizgi kalınlıkları sunmaktadır. Mürekkep akışı mükemmel hassas çizim için kontrol edilebilir. Ergonomik olarak tasarlanmış dikdörtgen gövdesi sayesinde mükemmel bir tutuş sağlar ve kullanımı kolaylaştırır. Çalışma yüzeyinde oluşabilecek lekelenmeleri önler. Özel olarak tasarlanmış emniyet kapağı kalemin hasar görmesini engeller. Dağılma yapmaz mürekkep akışını iyi kontrol eder. Touch Twin Marker Çift Uçlu Markerlerde kullanılan mürekkep arıtılmış etil alkolden yapılır. Toksik değildir ve hemen hemen kokusuzdur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver