Genel Markalar Termoslu Bunny Pembe Beslenme Çantası MU-7686

580 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Termoslu Bunny Pembe Beslenme Çantası MU-7686

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSM Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AYŞE BEDİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 3328406752000000 Vergi Kimlik Numarası: 1601172659
    Bu ürün MSM Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muggle Termoslu Bunny Pembe Beslenme Çantası (MU-7686) Su geçirmez kaliteli dış kumaşGeniş fermuarlı bölmeUzun süre sıcak soğuk koruyucu metalize iç katmanAyarlanabilir askı kolu Muggle Beslenme Çantası, hem çocuklar hem de ebeveynler için mükemmel bir tercih.Birinci sınıf su geçirmez dış kumaşı ile her türlü hava koşuluna dayanıklıdır ve çocuklarınızın yiyeceklerini ve içeceklerini sıcak veya soğuk tutmak için uzun süreli sıcaklık koruması sağlayan metalize iç katmanla donatılmıştır. Çanta, parlak yüzeyli PVC desteklenmiş malzemesiyle oldukça şık ve dayanıklıdır. Ayrıca geniş fermuarlı bölmesi, içindeki yiyecek ve içecekleri kolayca erişilebilir hale getirir. Ayarlanabilir askı kolu sayesinde, çantanın omzunuza veya kolunuza rahatça takılabilir. Çantanın el askısı da aynı amaçla kullanılabilir. Bu beslenme çantası, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve her türlü lekeye dayanıklıdır. Yıkamak da oldukça kolaydır. Bu özellikler, Muggle Beslenme Çantası'nın uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlar. Bu sevimli çanta, çocukların okula, pikniğe, seyahate veya herhangi bir maceraya götürmek için mükemmel bir seçenektir. Siz de çocuğunuzun beslenme çantası konusunda endişeleriniz varsa, bu çantayı seçerek rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu yüksek kaliteli ve şık çanta, çocuğunuzun beslenme ihtiyaçlarını güvenle taşımanıza olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Desen Düz
  • Ortam Günlük
Geri Bildirim Ver