Genel Markalar Spanzet Polyester 10 Metre Gergi Halatı Turuncu 5 Ton

275 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Spanzet Polyester 10 Metre Gergi Halatı Turuncu 5 Ton

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cooltoolls Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR BÜYÜKÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1950289468
    Bu ürün cooltoolls tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CoolToolls Spanzet Turuncu Fosforlu 10 Metre 5 Ton Gerdirme Spanzet turuncu fosforlu 10 metre (1 adet) Cır-cır gerdirme koluyla kolay gerdirme Kolu her çektiğinizde kemeri gerdirir 5 cm genişlikte % 100 polyester 5tona kadar taşıyabilme 10 Metre halat uzunluğu 10 mm :Galvaniz Kanca Tır, pick-up ve kamyon gibi araçlarda yükleri sabitlemek için kullanılır. Otomatik gergi sistemi sayesinde halat bağlama işlemini güvenli ve kolay hale getirir. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Spanzetin yanında emniyet kemeri de bulunur. Polyester Geniş Spanzet, En Büyük Boy, 75mm, SP-50-10 Kolon uzunluğu standart 8 mt, 10 mt veya 12mt’dir. Kolon metrajında oynama yapabiliriz. Bant (kolon) genişliği 75 mmdir. Ürüne endüstriyel polyester kolon dikilidir. Kolon ağırlığı 150-160 grdır. Kolon rengi talep halinde değiştirilebilir. rengi sarıdır. Kolon boyası akrilik poliüretandır. bu sayede keskin köşelerde etkili koruma sağlar. Polyester Kalın Spanzet, Büyük Boy, 50mm, SP-50-06 Kolon uzunluğu standart 8 mt, 10 mt veya 12mt’dir. Kolon metrajında oynama yapabiliriz. Bant (kolon) genişliği 50-52 mmdir. Ürüne endüstriyel polyester kolon dikilidir. Kolon ağırlığı 90-110 grdır. Kolon rengi talep halinde değiştirilebilir. i kırmızı, mavi veya fosforludur. Kolon boyası akrilik poliüretandır. bu sayede keskin köşelerde etkili koruma sağlar. Polyester Fosforlu Spanzet, Büyük Boy, 50mm, SP-50-05 Kolon uzunluğu standart 8 mt, 10 mt veya 12mt’dir. Kolon metrajında oynama yapabiliriz. Bant (kolon) genişliği 50mmdir. Ürüne endüstriyel polyester kolon dikilidir. Kolon ağırlığı 70-80grdır. Kolon rengi talep halinde değiştirilebilir. i yeşil ve turuncu fosfordur. Kolon boyası akrilik poliüretandır. bu sayede keskin köşelerde etkili koruma sağlar.
Geri Bildirim Ver