Genel Markalar Kefen Takımı

949,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kefen Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çantalimanı Satıcı Ünvanı: SIRIMSI ÇANTA KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769066813700014 Vergi Kimlik Numarası: 7690668137
    Bu ürün çantalimanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KENDİSİ İÇİM ÖZEL OLARAK YAPILMIŞ KARTON KUTU İÇERİNDE GELMEKTE OLUP SAKLAMA VE HUHAFAZA ETMEYE UYGUN AMBALAJLIDIR.- ÜRÜN İÇERİSİNDE:- 10 MT HASSE - 2 AD. SİLGİ HAVLU - 2 AD. ÇARŞAF - 2 AD. PEŞTEMAL - 1AD. TÜLBENT - 1 AD. YÜZ HAVLUSU - 1 PK ÇÖREKOTU - 1 AD GÜL SUYU - 1 AD SABUN - 1 PK KAFİRUN - 1 PK BUHUR - 1 AD SÜNGER - 1 ÇİFT ELDİVEN - 1 PK PAMUK BULUNMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk BEYAZ
Geri Bildirim Ver

Zemzem Kefen Takımı

Cenazelerde kullanılan önemli örtülerden birisi kefenlerdir. Kişinin cenazesinin pak ve temiz olarak toprağa defnedilmesi hem inanç olarak hem de kültürel bağlamda kabul görür. Cenaze önce yıkanıp temizlenir ve güzel kokular sürülür. Sonrasında ise kefenleme yapılır. Zemzem kefen takımı, hem kumaşındaki hasse ve pamuk oranının yüksek olması hem de bağlantı kemerleri ile dayanıklı bir seçenektir. Ürün takım halinde paketlenir. İçerisinde gül suyu, çörek otu, kafirun, sabun, sünger ve pamuk ile beraber ambalajlanır. Cenazede ihtiyaç duyulan ürünler özel olarak ayarlanır. Gül suyu kokusu sayesinde ölen kişiye hoş koku verilir. Zemzem kefen takımı profesyonel ekip tarafından cenaze sahibinin ihtiyaç duyacağı malzemeleri içerir. Bu sayede hüzün içerisinde olan aile fertleri rahatlıkla ihtiyaçlarını karşılayabilir.

  • Birinci sınıf malzeme
  • Dayanıklı kefen
  • İhtiyaç odaklı

Zemzem Kefen Takım Özellikleri

Zemzem Kefen Takım Özellikleri

Ürünün başlıca özelliği tüm malzemelerinin birinci sınıf olmasıdır. Kefen kumaş kalitesi, dayanıklılığı ve beyaz rengi ile beğeni kazanır. Pakete özel olarak seçilen sabun eklenir ve cenaze vücudunun tertemiz olması amaçlanır. Hem kefene hem de cenazeye sürülebilen özel gül suyu kokusu ferah bir koku sunar. Cenazenin göz çukurlarına, kulaklarına ve diğer uzuvlarına konulmak için çörek otu gönderilir. Bu sayede cenazeye haşarat ve diğer kemirgenlerin yaklaşması önlenmiş olur. Kefen kumaşına ek olarak bel kuşağı da eklenir. Ayrıca kefenin içerisinde kalması gereken yerlere gül suyu serpiştirilmesi için yeterli miktarda gül suyu ayarlanır. Kefen takımı birçok cenaze sahibinin üzüntülü anlarında işlerini kolaylaştıran bir üründür. Cenaze sahibi ihtiyaç duyulan malzemeleri paket olarak sahip olması, hüzünlü zamanında destek hisseder. Siz de bu kefen ve takımını güvenle alıp kullanabilirsiniz.

Zemzem Kefen Takım Kullanımı ve Yorumları

Zemzem Kefen Takım Kullanımı ve Yorumları

Ürünün gassalların gözetiminde kullanılması gerekir. Ayrıca kişi kendi cenazesini yıkamak istediğinde de rahatlıkla kullanılır. Kefen kumaşının yumuşaklığı ve dayanıklılığı sayesinde yırtılma ve el acıtmaları olmadan kullanım sağlar. Baş, ayak ve orta kemer kuşakları sayesinde cenazeyi kolaylıkla kaldırıp yerine koyabilirsiniz. Kefen birinci sınıf hasse ve cenazeye fazlasıyla yetecek kadar kumaşla gönderilir. Bu sayede ölen kişinin vücudu tam kaplanarak giydirilmiş olur. Ortamda rahatsız edici koku önlemek için hem sabun içeriği hem de gül suyu ile desteklenir. Takımın içerisinden çıkan süngerle beden temizliğini yapabilirsiniz. Siz de Zemzem kefen takımı yorumları hakkında araştırma yapabilir ve yorumları okuyabilirsiniz. Siz de yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz. Yıkama sonrası cenazeyi tabuta kefen içerisinde koyup, tabut içerisine çörek otunun atılması önerilir. Bu sayede hem kemirgenlerin cenazeden uzaklaştırılması sağlanır hem de ortama hoş koku verilir.

Zemzem Kefen Takımı Fiyatı

Zemzem Kefen Takımı Fiyatı

Ürünün kumaş kalitesi, içerisine konulan malzemelerin özel seçilmiş olması gibi birçok faktör fiyatı belirler. Kişinin acısını yaşarken diğer gerekli ihtiyaçları tam olarak yanında olması müşterilerin beğenisini kazanır. Özel kutu ambalajı ile gerekli üretim standartlarına uygun olarak tasarlanır. Ürünün ambalajı çevre ve sağlık dostu olacak şekilde tasarlanır. Hasse kumaş ve yumuşaklığı sayesinde vücudu kavrar ve ergonomik kullanım sağlar. Ayak, kol ve bacakların sabit durmasına yardımcı olur. Cenazenizi kefenlemede kullanacağınız tüm ürünleri bir arada alabilir ve kullanabilirsiniz. Kolay taşıma imkanı ile rahatlıkla yanınızda veya arabanızda yıkama alanına götürebilirsiniz. Paket içerisinde 10 metre uzunluğunda kumaş ve ihtiyaç duyulan diğer malzemeler bulundurulur. Zemzem kefen takımı fiyatları ve ürün incelemesini yapabilir, fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarıyla acı gününüzde sizi detaylarla uğraşmaktan kurtaran bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.