Genel Markalar Sınıfta Tek Başına

203,93 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
197,93 TL
Kurumsal Fatura
232,94 TL204,12 TL
Kurumsal Fatura
225,04 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
230,41 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sınıfta Tek Başına

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fobecoshop Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ÖZGÜL KUZUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1478398965000001 Vergi Kimlik Numarası: 6980391063
    Bu ürün fobecoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 4 ilâ 6 yaşlarındaki çocukların devam ettiği bir sınıfa hoca oldun. Heyecanlısın. Neler olacak sınıfta merak ediyorsun? Kaygılısın. Neyi ne kadar anlatacağını bilemiyorsun. Şaşkınsın. Hem çocukların merakları törpülenmesin istiyorsun hem sınırlarını iyi çizmek istiyorsun. Ümitlisin. Öğrencin oyuncağını paylaşmadığında, faaliyete katılmadığında, sınıfa girmek istemediğinde yapacaklarına bir çözüm bulabileceğini düşünüyorsun. Menzilin güzelliği için yolun sıkıntılarına katlanılır. Seferde omuzların düşerse bir gün, kulağını bir çocuğun göğsüne daya ve kalbinin sesini dinle. İyi gelecek. Geçeceğin yollardan biz de geçtik. Aslında vicdanımızın sesi bize yeterdi. Ama örtüler vardı üzerinde, duyamıyorduk. Sorulara cevap sorunlara çözüm aradık. Kitaplara, makalelere başvurduk. Dertlerimizi eledik beledik. Beyaz kağıtlara mürekkeple çareler akıttık. Okuyana şifa olsun duasıyla baskıya gönderdik. Ürün Adı: Sınıfta Tek Başına Ürün Kodu: 9786258480214 Yazar: Merve Safa Likoğlu Basım Yılı: 2022 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 256 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:
Geri Bildirim Ver