Genel Markalar Samsung Galaxy A40 A405 Uyumlu Sim Hafıza Kart Tepsisi Yuvası Siyah

204,13 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,65 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Samsung Galaxy A40 A405 Uyumlu Sim Hafıza Kart Tepsisi Yuvası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boyra Teknoloji Satıcı Ünvanı: BORA DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6175609857400001 Vergi Kimlik Numarası: 2840049883
    Bu ürün Boyra Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyra teknoloji Tahtakaledeki dostunuz Gönderilerimizde kargo ücreti alınmamaktadır. Sizden kargo ücreti talep edildiğinde lütfen bizi arayınız. Sipariş vermeden önce doğru ürünü seçtiğinizden emin olunuz . aynı ürünlerin değişik kodlu versiyonları olabilir. Ürünler isim başlıklarında yazan ekranlarla tam uyumludur. Görseller örnektir.Teslim alacağınız ekranların arka tarafları farklılık gösterebilir. Hasar görmüş parçanızın yerine kullanabileceğiniz sıfır ürünlerdir. Ekran değişimleri özel tamir malzemeleri gerektirmektedir. Son kullanıcı iseniz, lütfen Profesyonel teknik Destek alınız. Değerli müşterimiz, Sizin de bildiğiniz üzere satın alınan her üründe, imalat hatası ve/veya kargo hatası v.B gibi sebepler nedeni ile çalışmayan ürün elinize geçebilir. Dürüst çalışan her ithalatçı firma gibi biz de satışa sunduğumuz her ürünün Arkasındayız. Sizin de takdir edeceğiniz üzere, çalışmayan ürünleri,yaptırdığımız fabrikalara iade eder iken bazı şartlara uymamız gerekmektedir. iade şartları yerine getirildikten sonra, ürününüzün değişmemesi ve/veya iade edilmemesi Söz konusu değildir. ödediğiniz ücret,ödemeyi onaylamış olsanız bile hesabınıza kayıtsız şartsız iade edilecektir. Iade şartları: - ekran jelatinlerinin sökülmemiş olması, - ekran filmlerinin(flex) ve film uçlarında bulunan soket girişlerinin hasarlı olmaması, - ekran ve kasaların yapıştırılmamış olması, - ürünlerde çizik, iz, açılma gibi fiziki hasar olmaması, - lehimlerin kopuk olmaması, - herhangi bir vidalama işleminin yapılmamış olması - etiketlerin sökülmemiş olması. Lütfen Aldığınız ekranları, sadece flex(soket) kısımlarını telefonunuza takarak her fonksiyonun ( klavyenizdeki her bir tuşun ) çalıştığından emin olduktan sonra telefonunuza takın. Bu süreçte, çoğu ekran ince olması sebebi ile kırılmaya müsait olduğu için hassas davranmanızı rica ederiz. Montaj sırasında oluşabilecek hasarlardan Boyra teknik sorumlu değildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver