Genel Markalar Saksılık Bonsai Çeri Domates Fidesi (5 Adet) Bol Verimli

180,43 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Saksılık Bonsai Çeri Domates Fidesi (5 Adet) Bol Verimli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi Kaktüs Dünyası Satıcı Ünvanı: AYÇA GÜLÜMSER MAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440180351
    Bu ürün Bi Kaktüs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saksılık Bonsai Çeri Domates Fidesi Sevdiklerinizle yetiştirdiğiniz bu domates fideleri ile lezzetli kahvaltılar ve salatalarınızı yapmak artık çok kolay. Satışı yapılan domates fidesinin gönderimleri özel tasarım ambalajlarda yapılmaktadır. Verimi son derece yüksektir. Gelişimi son derece hızlı olup, bakımı kolaydır. Ürün Sevkiyat ve Dikim-Bakım Bilgileri Lütfen Okuyunuz Domates Fidesi Ömrü:Ilıman iklimde çok yıllık bitki olup soğuk iklimlerde bitkinin üst kısmını ölmekte kök kısmı ise sağlam, çok yoğun karasal iklimlerde ise kışın hem üst hemde kök kısmı ölmektedir.Bu yüzden soğuk iklimlerde iç mekan içerisinde yetiştirilmesinde fayda vardır. Soğuğa Dayanımı:Yok Domates Fidesi Gelişim Hızı:Hızlı Saksıda Yetiştiriciliği Uygunluğu:Steril toprak harcından saksıda yetiştiriciliği uygundur.Saksıda bitki yetiştiriciliğinde saksının su tahliye kalanlarında mutlaka açık olması gerekir. Domates Fidesi Dikim Aralıkları:Bitki arası 40 cm, sıra arası 80-120 cm aralıklarla dikimi yapılabilir.Dikim aralığı standart olmayıp çeşide göre değişebilir. Dekara İhtiyaç Duyulan Domates Fidesi:1000 metrekare alan için 1300-2100 adet arasında fide ihtiyacı vardır. Domates Fidesi Sulanmasında Dikkat Edilecek Edilmesi Gerekenler:Domates fidesinin 5-10 günde bir rüzgarsız akşam üstü saatlarinde sulanması her zaman daha sağlıklı olacaktır. Bitki Gübrelemesi:Biz her zaman organik gübrelerin kullanmasından yanayız.Bu sebebten organik gübreleri, bitkiyi her 2. veya 3. sulamanızda kullanabilirsiniz. Bitki Gönderimleri Nasıl Yapılmaktadır? Bitki gönderimlerinde resimde görmüş olduğunuz özel imalat olan fide ambalajları kullanılmaktadır.Fideleri ambalajlara yerleştirip sulıyoruz, üzerine su jelleri koyarak paketleme yapıyoruz. Bitkim Geldiğinde Acil Yapılması Gerekenler?Ürünler size geldiğinde hemen kolisinden çıkartınız ve fide amlajlarının ağızlarını açarak gölge bir alana alınız.Gerekirse hafif sulama yapınız. Sebze-Çiçek Fidesi Gönderim ve Dikim Talimatları Ürünleri mutlaka serin havalarda dikim yapınız.Ürün dikerken kesinlikle kimyasal ve bekletilmiş steril olamayan hayvansal bir gübre kullanmayınız.Satışı yapılan organik fide dikim güblerinden kullanmanızı tavsiye ederiz. Fide dikiminde derin dikim kök boğazı çürüklüğüne , aksi ise kök gelişiminin veya fide tutmasının sağlıksız olmasına sebeb olur.Bu yüzden fidelerinizi resimdeki gibi doğru dikim şeklinde dikiniz.Emeklerinizin ziyan olmasını istemeyiz. Dikim Mevsimi:Fide dikimleri kapalı mekanlarda 12 ay yapılabilir lakin ılıman iklim kuşaklarında(Mersin-Antalya Sahil Bandı Gibi) Mart ile beraber, yarı ılıman bölgelerde Nisan, Karasal iklimlerde ise mayıs ile beraber dikim yapılabilir.Özellikle İç Anadolu'da dikim yapacak olanlar Nisan sonunda oluşan soğukları göz önüne alarak dikimlerini yapmalıdır.
Geri Bildirim Ver