Genel Markalar Relactaz Damla 15 ml

550 TL
Son 3 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Relactaz Damla 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EATİCARET Satıcı Ünvanı: EMRE AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0230491320
    Bu ürün EATİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Relactaz Damla 15 ml Relactaz Damla 15 ml Laktaz Enzimi içeren Sıvı Takviye Edici Gıda Relactaz Damla İçeriği: Laktaz %56,9 Relactaz Damla Kullanımı: Her süt içiminde 8 damla Relactaz, süte damlatılarak alınır. Günlük kullanımı süt alımıyla sınırlıdır. Günde 64 damlaya kadar kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Abfen Farma Relactaz Damla 15 ml

Bebekler için anne sütü, ilk 6 ay önemli bir besin kaynağıdır. Anne sütünde bulunan laktoz, bebeklerde gaz ve sancı oluşturur. Laktaz enziminin eksikliğinden dolayı gerçekleşen bu durum, bebeklerde oldukça sık görülür. Bebeklerin huzursuz olmasına, sancı çekmelerine, sürekli ağlamalarına yol açar. Gaz durumu, hem bebek hem de ebeveynler için oldukça yorucudur. Laktaz enzimin parçalanabilmesi için gerekli olan relactaz damla oldukça ideal bir çözümdür. Bebeklerin bağırsakları, ilk doğdukları anda henüz yeterince gelişmediği için bu tarz problemler ortaya çıkar. Bağırsak florası; laktozu sindiremez. Bağırsakta yeterli laktaz enzimi olmadığında, laktoz intoleransı ortaya çıkar. Mide krampları, şişkinlik ve gaz oluşturur. Abfen Farma relactaz, süt ürünlerinde bulunan laktozu, glukoz ve galaktoza parçalar, emilmesine yardımcı olur.

  • Gaz ve sancı için etkili çözüm
  • Gaz oluşumunu engelleme
  • Rahat bir sindirim

Abfen Farma Relactaz Damla 15 ml Özellikleri

Abfen Farma Relactaz Damla 15 Ml Özellikleri

Abfen Farma damla, bebeklerde süt alımından sonra ortaya çıkan gaz problemini çözmeye yarar. Özellikle yeni doğan bebekler gün içerisinde sıklıkla beslenir. Bu durum her anne sütü alımıyla birlikte gaz oluşması demektir. Bebeklerde ortaya çıkan gaz, onları hem gece hem gündüz huzursuz eder. Özellikle gece uykularını etkiler. Sancılı ağlama nöbetlerine sebep olur. Bu durum hem bebeğin hem ebeveynlerin yaşam kalitesini düşürür. Abfen Farma relactaz damla 15 ml özellikleri ile bebekleri rahatlatır. Bu damla içerisinde %56,9 laktoz bulundurur. İçerdiği bu laktoz enzimi sayesinde bebekler, sütteki laktozu sindirebilir. Bebeklerin sindirimi gelişme gösterene dek ilk 6 ayda kullanılır. Her emzirme öncesi ve sonrasında ya da bebeğiniz biberonla besleniyorsa biberonun içerisine katılarak tüketilir. Bu ürün, bebeklerinizin sebepsiz ağlamalarından kurtularak huzurlu olmasını sağlar.

Abfen Farma Relactaz Damla 15 ml Kullananlar

Abfen Farma Relactaz Damla 15 Ml Kullananlar

Yeni doğan bebeklerde sıklıkla görülen koliğin nedenlerinden biri de bebeklerdeki gaz problemidir. Kolik yaşayan bir bebeğin ağlaması saatler sürer ve uzun süre sakinleşmez. Yüksek sesle sürekli olarak ağlar, yüzünde ağrı ifadesi oluşur. İşte bu durumdan kurtulmanın yollarından biri, bebeğinize her süt içiminde Abfen Farma damla vermektir. Her süt alımında 8 damla kullanılır. Günlük 64 damlaya kadar verilir. Bu damla sayesinde bebeğiniz, oldukça rahatlar ve ortaya çıkacak olan olası gaz sancısından kurtulur. Tüm bu faydalarıyla öne çıkan, bebekleri rahatlatan, Abfen Farma relactaz damla 15 ml kullananlar üründen oldukça memnun kalır. Bu damla, kolik bebeklerin sancılı ağrılarından onları kurtarır. Huzurlu bir şekilde uykuya dalmalarini sağlar. Bebeklerin huzurlu olması, ebeveynlerin de huzurlu olmasını sağlar. Mutlu ve huzurlu bebekler, mutlu ve huzurlu ebeveynler demektir.

Uygun Abfen Farma Damla 15 ml Fiyatı ve Yorumları

Uygun Abfen Farma Damla 15 Ml Fiyatı ve Yorumları

Anne sütünün içerisinde bulunan temel karbonhidrat laktozdur. Laktoz, süt şekeridir. Bu süt şekerinin sindirilmesi için laktaz enzimine ihtiyaç vardır. Bu enzim bağırsaklarda bulunur. Bebeklerin bağırsakları henüz yeterince gelişmediği için laktozu sindiremezler. Bu laktoza duyarlılık birçok probleme sebep olur. Aşırı gaz, inatçı ağlama nöbetleri, büyüme ve gelişme geriliği ortaya çıkar. Ayrıca bebeklerin sürekli olarak ağlamaları, gece uykularının olmaması ebeveynler için de üzüntü ve stres kaynağıdır. Tüm bu durumlardan kurtulmak için bir çözüm gereklidir. Bebeklerin sindirimine yardımcı takviye sıvı olan Abfen Farma relactaz damla 15 ml bu problemlere karşı kullanılır. Bu damla bebekleri oldukça rahatlatır. Hem bebekleri hem ebeveynleri mutlu eder. Abfen Farma relactaz damla 15 ml fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir. Bebeğiniz için oldukça faydalı bu ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Abfen Farma relactaz damla 15 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.