6
Anakart kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Genel Markalar Raspberry Pi Zero 2 W

691,01 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Raspberry Pi Zero 2 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Samm Market Satıcı Ünvanı: SAMM TEKNOLOJİ İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742030022000011 Vergi Kimlik Numarası: 7420300220
    Bu ürün Samm Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Raspberry Pi Zero 2 W, yaratıcılığınızı sınırları zorlamak için tasarlanmış muhteşem bir mini bilgisayardır. Bu güçlü ve kompakt cihaz, sizlere önceki nesle göre 5 kat daha fazla performans sunarak projelerinizi bir üst seviyeye taşıyacak. Broadcom BCM2710A1 çipinin gücü sayesinde Raspberry Pi Zero 2 W, dört adet ARM Cortex-A53 çekirdeğiyle 1 GHz'e kadar çıkabilen frekans hızına sahiptir. Bu sayede işlemleriniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşir. Kablosuz bağlantı ihtiyacınızı 2.4GHz IEEE 802.11 b/g/n Wireless LAN desteğiyle karşılarken, Bluetooth 4.2 standardı sayesinde uyumlu harici cihazlarınızı kolaylıkla bağlayabilirsiniz. CSI-2 konnektörü ile kamera bağlayabilir, mini HDMI portu ile harici monitör takabilir ve microSD kart yuvası aracılığıyla hafızanızı artırabilirsiniz. Video oynatma yetenekleri arasında H.264, MPEG-4 kod çözme (1080p30) ve H.264 kodlama (1080p30) gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca OpenGL ES 1.1 grafik uyumluluğu, görsel projelerinizde yaratıcılığınıza yeni bir boyut kazandırır. Raspberry Pi Zero 2 W, 40-pin GPIO başlığı, USB On-The-Go (OTG) bağlantı noktası ve HAT uyumlu tasarımıyla da dikkat çeker. Üstelik mevcut Raspberry Pi Zero kasalarıyla da uyumludur. Bu muhteşem cihaz, size güçlü bir performans sunarken boyutuyla da dikkat çeker. Sadece 65mm × 30mm boyutunda olan Raspberry Pi Zero 2 W, kolay taşınabilirliğiyle projelerinizi her yere götürmenize olanak tanır. Üretim tarihi itibarıyla Raspberry Pi Zero 2 W'nin en az Ocak 2028'e kadar üretimde kalacağını da unutmayın. Yaratıcı projeleriniz için mükemmel bir seçenek olan Raspberry Pi Zero 2 W'yi kaçırmayın! Elinizi çabuk tutun ve sınırları zorlayan projelerinizin hayat bulmasına başlayın!

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 1 GB
  • Soket Tipi 1150 Pin
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR2
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver