Genel Markalar Pu Mastik ( Çelik Silikon ) Siyah

240 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pu Mastik ( Çelik Silikon ) Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alo hırdavat Satıcı Ünvanı: BAREM TEKNİK YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142065448600001 Vergi Kimlik Numarası: 1420654486
    Bu ürün alo hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayson pu mastik ( çelik silikon ) siyah Ürün tanımı: Dayson poliüretan mastik 280 ml, elastik yapışkan, yırtılma ve kopmalara karşı dayanıklı bir malzemedir. Otomotiv ve inşaat sektöründe kullanıldığı gibi birçok endüstride de birleştirme ve yapıştırma amacı ile kullanılır. Uygulama alanları: Otomotiv,tekne içinde ve dışında çok geniş bir uygulama yelpazesi bulunan dayson otomastik, sualtı ve su üstünde ırgat,koçboynuzu ,kurtağzı gibi güverte elemanları montajında, borda çıkışı , yakıt ve su dolum ağızları montajında, tekne içinde mobilya ek yerlerinde, tuvalet,lavobo montajında, sızdırmazlık amacıyla kullanılır. Ayrıca motorlu taşıtların karoserinde yapıştırma izolasyonla beraber pas yapmayı önler. Bu yüzden aşağıdaki uygulamalarda çok yüksek verim sağlanır. Kaporta ek yerleri saçların birleşim yerleri araçlardaki tüm metal ve plastik parçaların yapıştırmasında çok yüksek verim alınır. Astarsız güçlü yapışkan özelliğini otomotiv,inşaat sektörü malzemesinde gösterir, cam,anod alüminyum,ahşap,metal,polyester,beton. Dayson pu mastik, çeşitli endüstrilerde birleştirme ve yapıştırma amaçlı kullanılır. Uygulama: Yüzeylerde pas,toz ve yağ gibi malzemelerden arınmış olması gerekir. En büyük özelliği malzeme kurumadan her türlü boya ile boyanabilir. Özellikler: Dayanıklı ve elastik yapışkan özelliği ile kopma ve yırtılmaya karşı dayanıklı ve rüzgar geçirmezdir.
Geri Bildirim Ver