Genel Markalar Oxelo Yetişkin Dört Tekerlekli Paten Quad Paten Beyaz

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38
42
41
43
40
38
39
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.224,20 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Oxelo Yetişkin Dört Tekerlekli Paten Quad Paten Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OPEN SHOPS Satıcı Ünvanı: S500 TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735189664800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351896648
    Bu ürün OPEN SHOPS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oxelo Yetişkin Dört Tekerlekli Paten Quad Paten Beyaz Bu vintage model paten, patenle gezmenin tadını çıkarmanız ve ilk figürlerinizi disco patende gerçekleştirmeniz için tasarlandı Paten sürme keyfini keşfetmek veya yeniden mi tatmak istersiniz? İlk dans adımlarınızı disco pateniyle yapmaya ne dersiniz? Quad 100 yetişkin pateni size kayma kalitesi ve tarz sunuyor. ?Teknik bilgiler BAKIM VE ONARIM Suda, toprakta ve kumda paten kaydıktan sonra tekerlekleri çıkarın, kurulayın ve kuru bir bez yardımıyla rulmanları yağlayın. Tekerleklerin homojen bir şekilde aşınmasını sağlamak için belirli aralıklarla yerlerinin değiştirilmelerini öneriyoruz. Patenlerle ilgili bakım önerilerine Youtube Oxelo kanalından ulaşabilirsiniz. AĞIRLIK 39 numara 2 kg 43 numara 2,3 kg YASAL UYARILAR En 13899 "paten / 4 tekerlekli paten" standardına uygundur (maksimum 100kg ağırlığında yetişkin) AKSESUARLAR VE EK PARÇALAR MAĞAZALARIMIZDA/İNTERNETTE MEVCUTTUR. Tekerlekler (referans: 8523016 siyah ve 8523017 beyaz) ABEC 5 rulmanlar (referans: 8111805) ABEC 7 rulmanlar (referans: 8111804) 2 fren tamponu seti (referans: 8353351) Bileşenler / tavsiyeler BİLEŞENLER Üst kısım - Ana kumaş 10% Polyester, 60% Poliüretan, 30% Etilen Vinil Asetat Şasi 100% Alüminyum Tekerler 100% Poliüretan Taban 100% Kauçuk - Sentetik Yatak 100% Çelik Saklama önerisi Kuru bir yerde saklayın. Oda sıcaklığında kurutun. Herhangi bir ısı kaynağının yakınında kurumaya bırakmayın. Dingil bağlantılarını düzenli olarak kontrol edin. Uyarılar Skate Park veya paten yarışında kullanıma uygun değildir. Yasal Bilgiler Skate Park veya paten yarışında kullanıma uygun değildir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekerlekli Ayakkabılar / Quad Patenler
  • Renk Beyaz
  • Paten Tipi Urban Paten
  • Özellik Paten Freni Var
  • Tekerlek Dizilim Çift Sıra
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver