Genel Markalar Mor Kegel Egzersizi – Pelvik Kas Geliştirici – Vajinal Kegel- Vajinal Kegel Egzersiz Topu

309 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mor Kegel Egzersizi – Pelvik Kas Geliştirici – Vajinal Kegel- Vajinal Kegel Egzersiz Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND18 Satıcı Ünvanı: FARUK AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0310584854
    Bu ürün TREND18 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ + Renk: Mor + Ağırlık: 200 Gr. + 3 lü ComboSet. + Small – Medium– Large Boyutlarına Sahiptir. + Small: 35*120mm + Medium: 28*160mm + Large: 30*160mm + Yumuşak Bir Yapıdadır. + Özel Medikal Silikonlu Yapısı ile Ciltte Tahriş Ya DaYara Yapmaz. + Pelvik Kasların Uyarımı İçin Özel Üretim Bir Üründür. + Şık Bir Tasarıma Sahiptir. Gündelik HayatınızdaRahatlıkla Kullanabilir, Vajinal Pelvik Kaslarınızı Çalıştırabilir veSeyahatlerinizde Yanınızda Taşıyabilirsiniz. + 3 Lü Kegel Modelidir. + Flexible Özelliği ile Vajinal Bölgede Tam Olarak VücutŞeklini Almaktadır. + Esnektir ve Eğilip Bükülme Özelliğine Sahiptir. + Su Altında Kullanılabilir Özelliktedir. + İçerisinde Bulunan Jiggle Metal Toplar Sizlere EşsizBir Etkileşim Sunmaktadır. + Pelvik Kasları Güçlendirmektedir. Kegel Toplarının Faydaları
  • - İdrarKaçırma Sorunlarının Önüne Geçmektedir. - Cinsel İlişkiden Daha Fazla Haz Alma DuyusunuArttırır. - Vajinismus Tedavilerinde Kullanılır. - Menopoz Dönemlerinde Kullanılır. - Normal Doğum ve İlişki Durumuna Bağlı OlarakVajinal Darlığı Eski Durumuna Getirmek İçin Kullanılır. Kegel Egzerisi Nedir? Kegel egzersizi kadınların vajina etrafındaki kaslarınıngüçlendirilmesi için kullanılan egzersizlerdir. Kegel egzersizleri düzenliolarak kullanıldığında buradaki kaslar kuvvetlenir ve rahim sarkması gibibirçok sorunların önüne geçilir. + CeRohs ve FDA Sertifika Onayları Mevcuttur. + Kanserojen Madde İçermez. + Sağlığa Zararlı PVC ve FİTALAT Madde İçermez. + Ürün Temizliği İçin Kimyasal Ürünler Kullanmayınız.Sadece Ilık Suyla veya Sabunla Yıkamanız Yeterli Olacaktır. + Cilt Dostu Malzemeden Üretilmiştir. + %100 Su Geçirmez Özelliği Vardır. + PHTHALATE Madde İçermemektedir. + Kaliteye ve Görsele Önem Verenlere Özgüdür. + Ürünlerimiz Tamamen Gizlilik İçerisinde GönderilmekteOlup Ürün İsmi Ya Da Açıklaması Gibi Bir Bilgi Sipariş Formunda Yer Almaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Fonksiyon Cilt Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver