Genel Markalar Mini Hook Şemsiye 122x50 cm Sarı

1.295 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.365 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mini Hook Şemsiye 122x50 cm Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Q TOO Satıcı Ünvanı: FEREKS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385044437500014 Vergi Kimlik Numarası: 3850444375
    Bu ürün Q TOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lexon Mini Hook Şemsiye 122x50 cm Sarı Lexon Mini Hook Şemsiye 122x50 cm Sarı, Théo Williams'ın özel tasarımıyla şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren bir üründür. 122x50 cm boyutlarındaki geniş tasarımıyla, güçlü yağmurlarda sizi etkili bir şekilde korur. Sağlam yapısı, uzun ömürlü kullanım sağlar. Şemsiye, sadece yağmurlu günlerde değil, aynı zamanda güneşli günlerde de size gölge sağlar. İhtiyacınıza göre pratik bir şekilde açılıp kapanabilir. Şemsiyenin kancalı tasarımı, kullanılmadığı zamanlarda kolayca asılmasını sağlar. Bu özellik, şemsiyenizi taşımak veya depolamak için uygun bir şekilde düzenlemenize imkan tanır. Théo Williams'ın tasarım dokunuşu, şemsiyeye modern ve şık bir görünüm kazandırır. Hem fonksiyonel hem de estetik olarak beklentileri karşılar. Şemsiye, kullanılmadığı zamanlarda kompakt bir şekilde kılıfına sığar, bu da taşıma ve depolama açısından pratiklik sağlar. Lexon Mini Hook Şemsiye, hem günlük kullanım hem de seyahatler için ideal bir aksesuardır. Modern tasarımı, pratik kancalı yapısı ve geniş koruma alanıyla her türlü hava koşulunda sizi rahatlıkla korur. Ürün Özellikleri: Otomatik Açma Mekanizmalı Kanca Askılı Malzeme: Alüminyum / Polyester kumaş Ölçü: Açık: 122 x 50 cm Kapalı: 5 x 51 cm Ağırlık: 541 gr Lexon Hakkında Yaklaşık 30 yıllık geçmişi, 180'den fazla tasarım ödülü, en prestijli tasarımcılarla işbirlikleri, 90 ülkedeki varlığıyla Lexon, dünya çapında tanınan bir Fransız tasarım markası olarak kendini kanıtlamıştır. Ev, ofis, seyahat kategorilerinde kullanılmak üzere tasarlanan zamansız koleksiyonlarını kullanım kolaylığı ile birleştirerek günlük yaşama estetik bir zevk katar. Tasarım-fiyat-kalite denklemi Lexon ürün geliştirmelerinin merkezinde yer alırken müşteri memnuniyetini de öncelik haline getirir ve ürünün günlük yaşamının bir parçası olmasını garanti eder. Estetik ve dayanıklılıkları için özenle seçilen malzemelerle üretilen Lexon ürünleri, uzun ömürlü olacak ve günlük kullanım için yüksek kaliteyi koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver