Genel Markalar Köy Enstitüleri Ve Ötesi

262,16 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
276,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,52 TL
3 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Köy Enstitüleri Ve Ötesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MultiBrand Satıcı Ünvanı: DEPOLAB TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292127911600001 Vergi Kimlik Numarası: 2921279116
    Bu ürün MultiBrand tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Degeri dis ülkelerce de kabul edilmis ve yapitlari birçok yabanci dile çevrilmis olan seçkin egitimci Mahmut Makal güçlü yazarligini da bu alana adamis bir savasçidir. Bilirsiniz, köy’den ilk tablolari sergileyerek aci gerçeklerin ürpertisini, ülke sorunlarina yabanci her alanin aydinlarina duyuran odur. Ve daha o zaman çarpici anlatim gücüyle, özgün biçimiyle usta bir yazineri oldugunu da ortaya koymustur. Kimin ve neyin yazari oldugunun bilincinde, kisiligini olustururken yaman bir toplumbilimciligi de ekledi bu olusuma. Bilimin soyutundan egitim ve uygulamanin somutuna geçerken karanligin üstüne yürüyüp yiginlara isik olmayi basaran yazarin, bu yapitinda dikkati çeken özelliklerden biri de Köy Enstitüleri’ndeki “is egitimi” uygulamasinin köy yasaminda meyvelerini verdigini örneklemesidir. Enstitü çikisli ögretmenlerin köyün tarimsal, egitsel ve toplumsal yasaminda görülen yeniliklerdeki basarilari bugün artik somut olarak ortadadir. Makal bu yapitinda Köy Enstitüleri’nde uygulanan çagcil egitimi ayrintilariyla anlatirken, Enstitüler kapatildiktan sonra uygulanmaya baslanan çagdisi egitime de isik tutmaktadir... -Sami Karaören Ürün Adı: Köy Enstitüleri ve Ötesi Ürün Kodu: 9789750404498 Yazar: Mahmut Makal Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 277 Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mahmut Makal
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver