4
Kitap Ayracı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Genel Markalar Kitap Okuma Yüzüğü

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
45,99 TL
250 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
39,90 TL
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kitap Okuma Yüzüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FANTASY SHOP Satıcı Ünvanı: FANTASY SHOP ELEKTRONİK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385198029600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851980296
    Bu ürün FANTASY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bookstagram ’cılar için, bu sayfa tutucuyu denemeden önce hiç bilmediğiniz bir aksesuardır. Bookreep size tek elle okuma ile çoklu görev yapma özgürlüğü verecektir. Artık kahvenizi yudumlayabilir, bir kalem tutabilir, evcil hayvanınızı sevebilir veya hem okuyup hem de yemek pişirmeyi kontrol edebilirsiniz. Okumaya çalışırken daha fazla el krampı yok ! Bookreep ’i başparmağınıza yerleştirin ve iki kanadın sizin için açık kalmasını sağlamak için açık kitabınızın ortasına yerleştirin. Işiniz bittiğinde, düz kısmını sonlandırdığınız sayfaların arasına yerleştirin ve uygun bu şekilde sevimli bir yer imi olarak kullanın. Bookreep , her yerde öğretmenler, öğrenciler, taşıtlar ve bibliyofiller için ideal bir hediyedir. Hem büyük hem de küçük başparmaklar için şık bir boyutta, daha büyük başparmaklar için midi mafsal halkası olarak sıkıca oturan veya daha küçük başparmaklar için ek ayarlanabilirlik için ekstra alan bırakarak tek bir boyutta geliyor. Ürünlerimiz kendi imalatımızdır ürünler pla plastikten üretilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver