2
Sıcak Su Torbası ve Isıtıcı Ped kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Genel Markalar Kalp Şeklinde Sihirli Jel Avcı Balıkçı Dağcı El Isıtıcısı Torba Kalpli Cep Sobası Sıcak

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
82 TL'ye 18 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
82 TL49 TL
Kurumsal Fatura
69,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kalp Şeklinde Sihirli Jel Avcı Balıkçı Dağcı El Isıtıcısı Torba Kalpli Cep Sobası Sıcak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uygun Market Satıcı Ünvanı: GİZEM GENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4462063818200001 Vergi Kimlik Numarası: 3910465427
    Bu ürün Uygun Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. KALP ŞEKLİNDE SİHİRLİ JEL EL ISITICI Soğuk ayazlarda sıcacık kalbiniz yanınızda! Kalp Şeklinde Sihirli Jel El Isıtıcı Ellerinizi ısıtmak için pratik çözüm! Evde, sokakta, konserde, maçta, işe giderken, kampta... her yerde ellerinizi sıcacık tutar! Ağrıyan veya üşüyen ellerinize sıcak pres yapar. Her türlü açık hava aktivitesinde ellerinizi ısıtmak için, kalp şeklinde tasarlanmış ısıtıcıyı aktif hale getirip avucunuza giymeniz yeterli! Ürün Kullanımı: Metal yuvarlağa iki elinizin yardımı ile çıtlatın. Jel el ısıtıcı, Yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi katılaşacaktır. Sıcaklığı 30-45 dk sonunda yavaş yavaş azalacaktır. Tamamen soğuduğunda tüm kristaller jel alana kadar kaynar suda kaynatınız. Tüm bu işlemleri tekrar tekrar yaparak ürünü sürekli kullanabilirsiniz. Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Jel cep ısıtıcısını kullanmanızın ardından tekrar kaynatarak sıvı hale getirebilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Ancak ürünü kaynatmanızın hemen ardından, sıcak halde iken metal pulu çıtlatmayınız. Ürün kargoda aktiflenmiş olabileceğinden elinize ulaştığında katı halde olabilir. Bu, ürünün arızalı olduğu anlamına gelmemektedir. Ürünü kaynatarak tekrar sıvı hale getirebilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Jel El Isıtıcıyı nerelerde kullanabilirim? Karın ağrılarında, karın bölgesi ve ayaklara konabilir, Yatağınızı veya yastığınızı ısıtmak için, yatağa girmeden 5-10 dk önceden yatağınıza koyarak, güvenli şekilde ısıtabilirsiniz. Kayak yaparken veya yürüyüşte, koşuda, montunuzun içini ısıtmak için, dağcılık, kamp ve avcılık da tulumlarınızı ısıtmak için, ağrı ve sıcak press gerektiren yerlerde, pansuman yapmak için. Sıcak tutmanız gereken bölgelerinize anında ve gerektiği yerde sıcaklık imkanı sağlamak için. Toptan jel ısıtıcı için irtibata geçiniz. Paket İçeriği: 1 Adet Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Avcı Balıkçı Dağcı El Isıtıcısı Torba Kalpli Cep Sobası Sıcak kalp

Otantik kalp şeklinde sihirli jel ısıtıcı sevdiklerinize özel günlerde hediye edebileceğiniz ve soğuk günlerde sıcacık kalbinizi yanınıza alabileceğiniz özel tasarım üründür. Estetik, göz alıcı tasarımı ve rahat kullanımıyla ön plana çıkan bu ürün günümüzde oldukça ilgi görür. Elinizi ısıtmak için özel olarak geliştirilen bu ürün evde, sokakta, maçta, konserde, işte, kampta kısacası her yerde kullanabileceğiniz elinizin ısı seviyesini artıran özel bir malzemedir.

 
  • Isı performans kalitesi
  • Fonksiyonel kullanım
  • Ergonomik yapı

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Özellikleri

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Özellikleri

Otantik avcı balıkçı dağcı el ısıtıcısı metal yuvarlağını iki elinizin yardımıyla çıtlattıktan sonra katılaşan ve böylece giderek elinizi ısıtan özel bir üründür. 30 - 35 dakika sonra sıcaklığı yavaş yavaş azalır. Tamamen soğuduğunda tüm kristaller jel kıvamına gelene kadar kaynar suda kaynatılır. Bu işlemleri tekrar ederek düzenli ve periyodik olarak kullanabilirsiniz. İstediğiniz her yerde ellerinizi sıcacık tutan, ağrıyan veya üşüyen ellerinize sıcak uygulama yapan bu ürün vücut sağlığınızı koruyabilir. Dış çevre koşulları için özel olarak geliştirilmiş olup pek çok açık hava aktivitesinde ellerinizi kısa sürede ısıtarak keyifli ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlar. Uygulama sonrasında tekrar kaynatıp sıvı hale getirdikten sonra kullanabilirsiniz. Kaynattıktan sonra sıcak haldeyken metal pulu çıtlatmamanız gerekir. Elinize ulaştığını an katı hale gelen bu ürünün arızalı olduğunu düşünmemelisiniz. Malzemeyi kaynatarak sıvı hale getirebilir, zahmetsiz ve pratik şekilde kullanabilirsiniz. Kalp şeklinde tasarlanmış olup dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre hasar görmeden sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

 

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Kullanımı

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Kullanımı

Otantik kalpli cep sobası karın bölgesi, karın ağrıları ve ayaklara konarak da kullanılabilen yatağınızı ya da yastığınızı ısıtabileceğiniz işlevsel ve kullanışlı bir üründür. Yatağınızda kullanacaksanız uyumadan 5 - 10 dakika önce yatağınıza koyabilir, güvenli, zahmetsiz ve pratik şekilde ısıtabilirsiniz. Isıtıcıyı aktif hale getirerek avucunuza giydiğiniz anda ısı derecesinin arttığını ve sıcak ısıtıcı özelliğini hissedebilirsiniz. Kayak yaparken, koşu veya yürüyüşte montunuzun içini ısıtmak için kullanabileceğiniz teknolojik yapı kalitesi yüksek oldukça kullanışlı bir üründür. Otantik kalp şeklinde sihirli jel ısıtıcı yorumlar ve değerlendirmelerini analiz ederek avcılık, kamp ve dağcılık gibi outdoor aktiviteler sırasında avuçlarınızı ısıtmak için sıcak pres yapabileceğiniz ısı kalitesi yüksek bir üründür. Pansuman yapmak için de kullanabileceğiniz bu ürün sıcak tutmanız gereken her bölgede aktif ısı desteği sağlar. Aktif hale getirerek avucunuza aldığınız anda kısa sürede ısındığını fark edebilirsiniz.

 

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Fiyatı

Otantik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Fiyatı

Otantik kalp şeklinde sihirli jel ısıtıcı fiyat indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Marka ve kalitesi, orijinalliğine göre fiyatları farklılık gösterebilir. Soğuk kış günlerinde ideal ve hafif yapısıyla yanınızda taşıyabileceğiniz ergonomik bir üründür. Ellerinizi ısıtmak için tercih edebileceğiniz pratik çözümlerden olup konser, iş ve ev gibi pek çok alanda zahmetsiz rahat şekilde kullanılabilir. Elinize sıcak pres yaparak açık havada ısıtabileceğiniz bu malzeme çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Kalp şeklinde tasarlanan orijinal ve yüksek dayanıklı olan bu ürün uzun süre İlk günkü kalitesiyle kullanılabilir. İki elinizin yardımıyla çıtlatarak ilk elinize aldığında katı olan, kullanım sonrasında yavaş yavaş sıcaklığı azalan bu ürün tamamen soğuduğunda kristaller jel alana kadar kaynar suda kaynatılmalıdır. Karın bölgesi, el ve ayaklarda kullanılabilen işlevsel ve rahat kullanım özelliği sunan yüksek ısıtma desteği sağlayan estetik, dikkat çekici ve özel üretim bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; pratik ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.