Genel Markalar Kalenji W200 S Kronometreli Su Geçirmez Koşu Saati Kol Saati Pembe

494 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
820 TL750 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kalenji W200 S Kronometreli Su Geçirmez Koşu Saati Kol Saati Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DENİZBAZAAR Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660242624
    Bu ürün DENİZBAZAAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu saat, performansınızı ölçmeniz ve interval antrenmanlarınızı programlamanız için tasarlandı. Ürün Faydaları Antrenman verileri 1/100 sn. kronometre, ekran aydınlatması, alarm, tarih. Koçluk Tekrarlayan geri sayım fonksiyonu ile ara zamanlı kronometre. Su geçirmezlik Yüzmek için uygundur (5 ATM veya 50 m). Görülebilirlik Spor sırasında görünürlük sağlayan büyük rakamlar. Kullanım kolaylığı Ekran üzerinde bulunan piktogramlar ile ayarlama kolaylığı sağlar. Suya dayanıklılık Havuz (klor), deniz (tuz) suyuna ve tere karşı dayanıklıdır. Teknik Bilgiler Kronometre 1/100 saniye kesinliğine sahip kronometre TEKRARLAYAN GERİ SAYIM ÖZELLİĞİ İLE PERFORMANSINIZI ARTIRIN Tekrarlayan geri sayım fonksiyonu sayesinde: - Antrenman için hedef süre belirleyebilir ve bu süre bittiğinde durabilirsiniz - Eş zamanlı basit interval egzersizleri yapabilirsiniz (örneğin 30 saniye hızlanma, 30 saniye dinlenme, ardından yeniden 30 saniye hızlanma gibi). TEKRARLAMA fonksiyonu devre dışı bırakılabilir. Ara zamanlar sayesinde geçiş sürelerinizi ölçün Ara zaman özelliği geçiş sürelerinizi (pistte tur, kilometre vb.) ölçebilmenizi sağlar. Belirli bir mesafedeki gelişiminizi düzenli olarak takip edebilirsiniz. Garanti Gerekli olan yedek parçaların (pil ve kayış) uygun kullanım dahilindeki garanti süresi: 2 y Ürün Konsepti Ve Teknolojisi Ürün Bileşimi Kayış 75% Termoplastik Poliüretan, 25% Paslanmaz Çelik Yapı 70% Polikarbonat - Akrilonitril Bütadien Stiren, 30% Paslanmaz Çelik Oda 100% Baskılı Devre Kartı Mercek 100% Polimetil Metakrilat TESTLER Decathlon ekibi, 20 yıldır spor kullanımına uygun saatler tasarlamaktadır. Ürün geliştirme aşamasında, her model 30'u aşan farklı laboratuvar testine tabi tutulmakta, ayrıca test ekiplerimiz tarafından sahada test edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 51-55 mm
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • Kasa Renk Pembe
  • Kordon Renk Pembe
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver